31584 ALBERTINA IONESCU TVR International
ALBERTINA IONESCU
Cel de-al XXI-lea an al său în Televiziunea Română o aduce pe Albertina în echipa emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră”.
Albertina Ionescu
Albertina Ionescu

Albertina Ionescu a debutat în televiziune în anul 2000, ca prezentator și redactor al emisiunilor Generația@, Click și Infomani@, transmise pe TVR1.

De-a lungul anilor, alături de numeroase personalităţi, din diferite domenii, a avut privilegiul să prezinte unele dintre cele mai importante producţii ale Televiziunii Române: Festivalul de Muzică Mamaia, Cerbul de Aur, Eurovision - Camera Verde, dar a făcut mereu parte din echipa știrilor unde a prezentat Telejurnalul Matinal - TVR1, Telejurnalul de la ora 10.00 și 12.00 de pe TVR2.

A prezentat și realizat „Cuvântul zilei”, „Stilul tău”, „Sănătatea se învață”, „Încearcă și tu” și rubrici săptămânale sau zilnice din cadrul Telejurnalelor.

Având cunoştinţe în domeniul IT, a făcut parte din echipa care a implementat sistemul integrat de producţie şi emisie a ştirilor, în cadrul TVR.

Cel de-al XXI-lea an în Televiziunea Română o aduce în echipa emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră” de pe TVRi, însă își continuă și activitatea de reporter în cadrul Telejurnalului de pe TVR1.

Arhiva articole
Utilitatea testelor genetice, luni, la
joi, 16 septembrie 2021
În fiecare zi, în perioada 20-23 septembrie, de la ora 19:00, pe TVR Internațional vă invităm să revedeți emisiunea interactivă de sănătate dedicată românilor care trăiesc în afara granițelor.
Terapii pentru sănătate
luni, 16 august 2021
Terapiile pentru longevitate, tumorile cerebrale, terapia durerii, stomatologia digitală, sănătatea pielii şi sistemul imunitar stabil sunt temele abordate în ediţiile ”Un doctor pentru dumneavoastră”, pe care le revedeți între 16 și 19 august, la TVRi.  
Importanța prevenției și rolul stilului de viață în menținerea sănătății
sâmbătă, 07 august 2021
Între 9 şi 12 august, la TVRi, de la ora 19:00, revedeţi ediții "Un doctor pentru dumneavoastră" despre importanța prevenției, munca la domiciliu, afecţiunile musculoscheletice și chirurgia cardio-toracică minim invazivă.
Influența psihicului asupra sănătății
duminică, 01 august 2021
În săptămâna 2-5 august, „Un doctor pentru dumneavoastră” vă propune să revedeți la TVR Internațional și online pe TVR+, de la ora 19:00, o serie de ediții cu subiecte de actualitate.
Împreună pentru sănătate
vineri, 23 iulie 2021
În săptămâna 26-29 iulie, vă propunem să revedeți teme de actualitate la „Un doctor pentru dumneavoastră". La TVR Internațional de la ora 19:00.
Efectele pandemiei asupra calităţii vieţii
miercuri, 14 iulie 2021
În săptămâna 19-22 iulie, la TVR Internaţional, de la ora 19.00 (ora României), ați putut revedea ediţii de excepţie despre efectele pandemiei, utilitatea testelor genetice, chirurgia cataractei, importanţa alimentaţiei şi a microbiomului intestinal.
„Un doctor pentru dumneavoastră”: Dificultăți emoționale în familie
joi, 01 iulie 2021
De luni până joi, de la ora 19:00, la TVRi, sunteți invitați să revedeți câteva ediții dedicate vaccinurilor, noilor tulpini SARS-CoV-2 și căilor naturale de reabilitare după infectare, bolii cronice venoase și bolii hepatice alcoolice.
Tradiție, natură și sănătate
vineri, 18 iunie 2021
Sfaturi medicale pentru perioada vacanței și o ediție de sărbătoare cu ocazia Zilei Universale a Iei sunt invitațiile noastre pentru 23 și 24 iunie, în emisiunea „ Un doctor pentru dumneavoastră", la TVRi de la ora 19:00.
Soluții pentru un sistem imunitar stabil
luni, 14 iunie 2021
În direct la TVRi, pe 16 și 17 iunie, de la ora 19, ați putut urmări noi ediții ale emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră. Printre subiecte: sănătatea pielii, soluții pentru un sistem imunitar stabil, chirurgia estetică, transplantul hepatic.
Utilitatea testelor genetice, la „Un doctor pentru dumneavoastră
luni, 14 iunie 2021
Echipa emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” v-a propus să revedeți pe 14 și 15 iunie, de la ora 19, ediții cu informații referitoare la boala hepatică alcoolică, utilitatea testelor genetice și Centenarul Institutului Cantacuzino.
Un doctor pentru dumneavoastră: Terapia durerii
vineri, 04 iunie 2021
Pe 9 și 10 iunie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, ați urmărit în direct două ediții despre cele mai  moderne tratamente și terapii medicale folosite în neurochirurgie, terapie intensivă și stomatologie.
Vaccinurile și noile tulpini SARS-CoV-2
vineri, 04 iunie 2021
Pe 7 și 8 iunie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, ați revăzut ediții ce tratează subiectul vaccinurilor și noilor tulpini SARS-CoV-2, boala cronică venoasă, chirurgia toracică în perioada pandemiei, tumorile cerebrale, chirurgia de urgență.
Munca la domiciliu vs. afecțiunile musculoscheletice
marţi, 01 iunie 2021
Pe 2 și 3 iunie, de la ora 19.00, la TVRi, echipa emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” vă invită să urmăriți în direct două ediții cu recomandări pentru un stil de viață corect și informații despre tehnici chirurgicale moderne.
O ediție specială dedicată copiilor de toate vârstele
vineri, 28 mai 2021
Marți, 1 iunie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, echipa emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” spune ”La mulți ani!” copiilor mari și mici, oriunde s-ar afla.
Un doctor pentru dumneavoastră: Dificultăți emoționale în familie
vineri, 28 mai 2021
Revedeți o ediție dedicată impactului pandemiei și problemelor familiale asupra copiilor. Luni, 31 mai, de la ora 19:00, la TVR Internațional.
Un doctor pentru dumneavoastră: Prevenția salvează vieți!
marţi, 25 mai 2021
Echipa emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” v-a invitat să urmăriți în direct două ediții speciale pe 26 și 27 mai, de la ora 19:00, la TVR Internațional.
VITAMINA ”N”, sănătatea viitorului, la ”Un doctor pentru dumneavoastră”
vineri, 14 mai 2021
Miercuri și joi, 19 - 20 mai, ”Un doctor pentru dumneavoastră” v-a invitat să urmăriți ediții în premieră, de la ora 19:00, la TVR Internațional și online pe TVR+.
Pielea, oglinda sănătății, la ”Un doctor pentru dumneavoastră”
luni, 10 mai 2021
În 12 și 13 mai, ”Un doctor pentru dumneavoastră” v-a adus, la TVR Internațional și online pe TVR+, noi ediții, în direct, de la ora 19:00.
Imunitate și alimentație după sărbători, la „Un doctor pentru dumneavoastră”
marţi, 27 aprilie 2021
La TVR Internațional, pe 6 mai, de la ora 19:00, ați putut afla cum să vă hrăniți pentru a vă spori imunitatea și ce să faceți pentru a evita disconfortul alimentar.
„Un doctor pentru dumneavoastră
luni, 19 aprilie 2021
Albertina Ionescu și Măriuca Mihăilescu v-au invitat să aflați soluții la diferite probleme de sănătate de la specialiști de renume din spitale românești sau din afara granițelor țării, miercuri și joi, 21-22 aprilie, ora 19.00, la TVR Internațional.
Un doctor pentru dumneavoastră: Strategii de combatere a stresului
vineri, 16 aprilie 2021
Pe 19 și 20 aprilie, revedeți la TVR Internațional, de la ora 19, două ediții despre impactul sărbătorilor asupra psihicului, importanța credinței în procesul vindecării, trucuri pentru sănătate și frumusețe, modele de generozitate și omenie.
„Un doctor pentru dumneavoastră
vineri, 09 aprilie 2021
La TVR Internațional, pe 14 și 15 aprilie de la ora 19:00, emisiunea „Un doctor pentru dumneavoastră" v-a propus ediții în premieră, cu informații despre subiecte medicale de actualitate.
Albertina Ionescu s-a alăturat echipei emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră”
miercuri, 07 aprilie 2021
Emisiunea aduce informaţii medicale utile şi corecte, în timp real, pentru românii de pretutindeni. Telespectatorii pot adresa întrebări în direct, pe Facebook, mail sau telefon.
marţi, 06 aprilie 2021
Cu multă energie pozitivă, cu bucurie, iubire și dor de România, ducem în casele românilor din toate colțurile lumii, informații corecte și utile, din surse sigure, oferite de profesioniștii români din sănătate.
Sezon nou al emisiunii pe teme medicale, la TVRi
marţi, 06 aprilie 2021
Noul sezon al emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră" a debutat, deloc întâmplător, de Ziua Mondială a Sănătății, care se celebrează anual, pe 7 aprilie.
 • 04:00
  Dăruieşte Românie!
  *Invitaţi: Carmen Rădulescu, Cătălin Crişan, Flavius Teodosiu, Relu Dobrin, Oana Vâlceanu, Raisa Radamovski, Trupa de teatru Obligo, Iazmina Lefter, Mădălina Jije „Dăruieşte Românie!” se doreşte a fi ambasadorul copiilor de pretutindeni prin susţinerea şi promovarea programului educaţional "Vreau în clasa a IX-a", în coproducţie cu Fundaţia World Vision România. Artiştii invitaţi vor susţine cauza copiilor incluşi în program, argumentând prin mărturisirile şi mesajele proprii, importanţa implicării societăţii în acţiuni de susţinere a procesului de educaţie. Director de imagine Paul Protopopescu Regizor TV Manuela Apostol Producător Raluca Amzăr
 • 05:00
  România…în bucate
  * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Prezentator şi realizator Raluca Chirilă Aftene Producător Vasile Arhire Jurnalist Cătălin Blebea Producător Cristina Petrina Murgu Producător delegat Alexandra Tiniche
 • 05:30
  #Generaţii TVR 65
  *Ediţia 29-Campionatul de comedie Fragmente din emisiuni difuzate pe parcursul celor 65 de ani de istorie a Televiziunii Romane Jurnalişti: Sorina Soare şi Adina Toderaşcu
 • 06:30
  La un pas de România
  *Dunărea care uneşte Episodul 1: Cu bacul de la Isaccea la Orlovca La 10 august 2020 a fost inaugurat punctul de trecere a frontierei între România şi Ucraina. Trecerea frontierei se face cu bacul între localităţile Isaccea (România) şi Orlovca (Ucraina). Noul punct de trecere a frontierei între cele două ţări este important în primul rând pentru comunitatea de români din Sudul Basarabiei istorice. Românii, până acum, erau obligaţi că treacă prin trei puncte vamale ca să ajungă la rudele lor de pe malul românesc al Dunării. Distanţa pe apă între Isaccea şi Orlovca este de doar 900 de metri, iar traversarea cu bacul durează aproximativ 20 de minute. În această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, trecerea cu bacul este permisă doar camioanelor de marfă nu şi persoanelor. Jurnalist Constantin Lupescu Realizator Aura Dobre Producător Aura Dobre
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Mic dejun cu un campion
  Amfitrion Daniela Zeca Buzura Producător Ileana Ploscaru Panait (redifuzare)
 • 07:50
  Diasporadar
  Producător Raluca Tudor
 • 07:55
  Dor în zbor
  Realizator Răzvan Petrişor (redifuzare)
 • 08:00
  Cap compas
  * Lisabona Producător Elena Dinu (redifuzare)
 • 08:30
  Pescar hoinar
  * Două ape... două stiluri de pescuit... patru specii ţintă Vă invităm într-o expediţie, ce poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt-diversitate. Eugen şi Ştefan fac primul popas pe Valea Argovei, unde, folosind cele mai diverse năluci, ademenesc, la spinning, şalăul şi bibanul. Merg apoi în aval şi se opresc pe malul Dunării... de data aceasta pescuiesc la feeder... speciile ţintă-mreana şi plătica. Ca de obicei, au trăit emoţia drilurilor finalizate, a capturilor, dintre care, unele demne de visul oricărui pescar şi, în final, bucuria eliberării-pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi o călătorie de neuitat. Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător Ligia Baboş (redifuzare)
 • 09:00
  Cireşarii
  Episodul 1: Expeditia in pericol Serial * Episodul 1: Expeditia in pericol Regie: Andrei Blaier Scenariu: Constantin Chirita, Radu Dumitru Distribuţie: Mircea Anghelescu, Ernest Maftei, Ion Marinescu, Petru Gheorghiu-Dolj Redactor Marian Nicola
 • 09:50
  Discover Romania
  Producător Diana Ilica
 • 10:00
  Ferma
  * Editia 1032 Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!... Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri UNDEVA ÎN ROMÂNIA! În judeţul Suceava, în două zone turistice ale Bucovinei, în două localităţi care sunt cam la 50 de kilometri distanţă, două tinere familii cu copii mici s-au gândit să-şi crească odraslele în plină natură şi cu hrană curată. UNDEVA ÎN OBCINA FEREDEULUI. Plecând de la ferma de vaci de lapte, apoi de la 4 bazine cu păstrăvi, accesând fonduri europene, o tânără familie, având 3 copii mici, construieşte o pensiune agroturistică ( DELIA ) în stilul local, oferind tot confortul modern. În restaurantul pensiunii gastronomia zonei este prioritară. În prepararea hranei se folosesc doar produse din fermele lor: carne, peşte, lactate, fructe şi legume. Participă: Ilie Iasinovschi-fermier, sat Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei. Valentina Iasinovschi-administrator pensiune. UNDEVA ÎN OBCINELE MARI. Într-o zonă cu păduri de conifere, pe Dealul Salinei Cacica o altă familie tânără şi-a ridicat iniţial 3 case strămutate şi recondiţionate, din zona Straja-Brodina. În râpa din zonă, pe cele 4 ha, a fost amenajat un iaz, acum plin cu peşti, un ponton, unde se poate servi masa şi se poate pescui. Au construit apoi o pensiune-Vatra Boierească-cu ajutorul fondurilor europene. Ferma de vaci pe care o deţine, cu carmangeria aferentă, pune la dispoziţia turistilor produse foarte proaspete şi gustoase iar stâna din apropiere oferă materia primă pentru produsele din lapte. Participă: Cosmin Pastrav-întreprinzător şi fermier, comuna Cacica, judeţ Suceava. Jurnalist TV Sergiu Marinescu Emisiune de Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu
 • 11:00
  Vreau să fiu sănătos!
  Moderator Sonja Argint-Ionescu Jurnalişti: Carmen Vrabete, Dana Armasu, Grigore Vârsta A colaborat Alina Laura Anghel Regia artistică Luminiţa Iordănescu Producător Beatrice Cioba
 • 12:00
  Caravana TVR 3
  Studioul Teritorial Timisoara
 • 14:00
  Telejurnal
  Prezintă: Loredana Iordache, Alina Stancu Producători: Codruţa Marinescu / Anamaria Panait Transmisiune directă Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 14:30
  La un pas de Romania
  * Dunarea care ne uneste Episodul 2 Jurnalist Constantin Lupescu Realizator si producător Aura Dobre (redifuzare)
 • 15:00
  Articolul VII
  Moderator Mihaela Crăciun Jurnalişti: Raluca Tudor, Iulia Popescu şi Marian Nicola Realizator şi producător Mihaela Crăciun
 • 16:00
  Ora regelui
  Două povești ne-au fost dăruite anul acesta, îmbiindu-ne să descoperim două locuri și tot atâtea ipostaze ale vieții Familiei Regale Române: cea deschisă către viața publică și cea trăită într-un loc ce își merită din plin numele de “acasă”. ”Povestea Palatului Elisabeta” și ”Povestea Castelului Săvârșin”, consemnate de către Alteța Sa Regală Principele Radu, sunt istoriile celor douăzeci de ani de la revenirea Familiei Regale în cele două reședințe. Grădina Palatului Elisabeta a fost din nou gazda unor evenimente aniversare, reunind Familia Regală și invitații ei: celebrarea anilor de activitate în reședința din București și Seara anuală dedicată Fundației Regale Margareta a României. Ultimul popas este la Săvârșin. Ghid special pe Domeniul Regal este Diana Bogea, realizatorul emisiunii ”Drumuri aproape”. Împreună cu echipa sa de la TVR Timișoara, ea a participat la deschiderea oficială a domeniului pentru vizitare. Realizatori: Cristina Ionescu, Diana Ilica, Bogdan Șerban-Iancu, Diana Bogea Producător Lidia Voicu (redifuzare)
 • 17:00
  Lecţia de istorie
  Invitat: Dr. în Istorie, Octavian Ticu, cercetător-coordonator în cadrul Institutului de Istorie al Academiei de Ştiinţe de la Chişinău Emisiunea este realizată în partenerat cu Teatrul Naţional Mihai Eminescu Moderator şi realizator Vasile Munteanu Producător Zina Cerchez-Signeanu
 • 17:50
  Cu România în suflet!
  Poveştile românilor se văd la TVR Internaţional Realizator şi producător Aura Dobre
 • 18:00
  #Generaţii TVR 65
  * Ediţia 28-Coolmea distractiei Fragmente din emisiuni difuzate pe parcursul celor 65 de ani de istorie a Televiziunii Romane Jurnalişti: Sorina Soare şi Adina Toderaşcu
 • 19:00
  #Generaţii TVR 65
  *Ediţia 29-Campionatul de comedie Fragmente din emisiuni difuzate pe parcursul celor 65 de ani de istorie a Televiziunii Romane Jurnalişti: Sorina Soare şi Adina Toderaşcu
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Dorina Florea Producători: Violeta Iorgulescu / Diana Anghel Transmisiune directă Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 20:50
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 20:57
  Sanătate, România!
 • 21:00
  Drag de România mea
  *Prima parte Prezintă Paul Surugiu-Fuego Jurnalişti Adina Toderaşcu şi Andreea Baciu Producător Codruţa Prunariu
 • 22:00
  Drag de România mea
  *Partea a II-a Prezintă Paul Surugiu-Fuego Jurnalişti: Adina Toderaşcu şi Andreea Baciu Producător Codruţa Prunariu
 • 22:50
  Cu România în suflet!
  Poveştile românilor se văd la TVR Internaţional Realizator şi producător Aura Dobre
 • 23:00
  Umilinţă
  Film * România, 2011 Regia şi scenariul Cătălin Apostol Cu: Şerban Ionescu, Costel Caşcaval, Valentin Teodosiu, Cristian Olesher Dramă. Dumitru, medic veterinar, îşi vede întreaga existenţă redusă la absurd, în urma unui teribil accident. Acţiunea se petrece în 2005, anul marilor inundaţii, într-un sat peste care pare să fi venit sfârşitul lumii. Redactor Marian Nicola
 • 00:30
  România veritabilă
  Producător Cristina Şoloc (redifuzare)
 • 01:00
  Festivalul Cântecele Munţilor
  * Ediţia 4 Jurnalişti: Steluţa Matios, Ana Maria Voicu Producator Iuliana Tudor
 • 02:45
  Discover Romania
  Producător Diana Ilica
 • 03:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Dorina Florea Producători: Violeta Iorgulescu / Diana Anghel Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 03:50
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 03:55
  Sanătate, România!
 • 04:00
  Teatru TV
  * Femeia, eterna poveste de Ema Stere Spectacolul este o producție a TEATRULUI STELA POPESCU si a fost inregistrat in cadrul proiectului TEATRU IN TVR 2020 Distribuție: Maria-Ana Maria Ivan Pavel-Cristian Neacșu Monsieur Jacques-Sorin Aurel Sandu Domnișoara Dorothea-Crina Matei Maestrul Dorel-Daniel Filipescu Gicuțu-Viorel Păunescu Muzicieni: Raul Kusak / Alexandru Burcă, pian Gabriel Stănescu, vioară Ionuț Preda, acordeon Corpul de balet: Silvia Maurițiu, Cosmin Vasile, Cristina Marin Neagu, Andrei Dogaru, Alexandra Dogaru, Ioana Petric. Sunet Pavel Madalin Director de imagine Mihai Costea Orchestrații și adaptare muzicală: Raul Kusak Coregrafie Ioana Macarie Scenografia Anca Albani Producator Diana Dumitru Regie Tv si montaj Gheorghe Ignat Regia artistica Attila Vizauer O bucatareasă și un chelner bârfesc căuntând răspunsuri la enigma asasinatului Titei Cristescu, Miss România anului 1926. Suntem, așadar, în plină perioadă interbelică, prin urmare muzica de dragoste acompaniază o anchetă a la Agatha Christie într-un București plin de frumuseți, dar și de mistere. O poveste adevărată, o cutie cu bomboane cu aromă de migdale, un chelner mare amator de epigrame, un bucătar de la Paris și multă lume bună. Un București așa cum doar poveștile îl mai pot aminti, pe scena Teatrului Stela Popescu. O seară de desfătări muzicale și dueluri spirituale se transformă încet în seara plină de suspans al dezlegării unei intrigi polițiste, spre a sfârși într-o farsă ce lasă totuși o umbră de îndoială, ce poate provoca în sufletul și mintea spectatorului curiozitatea de a răsfoi, după spectacol, prin istoriile Bucureștiului, de a regăsi imaginile sale în nuanțe de sepia și oamenii săi cu poveștile lor pasionale. Redactor George Mladen Teatrul Naţional de Televiziune este un proiect Casa de Producţie TVR, difuzat pe canalele TVR
 • 05:00
  Portret
  * Alexandru Darie Realizator Daniela Ciolan
 • 05:40
  Discover Romania
  Producător Diana Ilica