loader

PREZENTATORI Logo

Ana Maria Ghiur

Prezintă emisiunea “Un doctor pentru dumneavoastră”. Născută la Bucureşti într-o familie de medici, tata chirurg şi mama anestezist, Ana Maria s-a îndrăgostit din copilărie de fascinanta lume a teatrului. Este absolventă a Facultăţii de Teatru, Universitatea Hyperion, clasa prof. Virgil Ogăşanu.

Angela Avram

Angela Avram lucrează pentru TVR din anul 1994. Este absolventă a Politehnicii din Bucureşti, în anul 1990 şi a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Teologie, în anul 1995. Angela vorbeşte fluent italiana, engleza şi franceza. Angela prezintă emisiunea Avocatul Dumneavoastră pe TVR Internaţional.

Bogdan Stănescu

În 2022, Bogdan Stănescu a fost gazda emisiunii matinale „Cu capu-n zori” de la TVR 1. În prezent prezintă programul "Romania News Report" la TVR Internaţional. Este traducător şi redactor de film la Televiziunea Română din anul 1993 și profesor asociat la Catedrele de Engleză şi Italiană ale Universităţii din Bucureşti.

Corina Dobre

În prezent, este gazda emisiunii "A doua Românie" şi lucrează în TVR din 2003. Corina Dobre s-a născut pe 11 octombrie 1974, la Sfântu Gheorghe. Este licenţiată în Sociologie - Psihologie şi absolventă a mai multor cursuri de jurnalism şi comunicare. Şi-a început cariera la Radio România Actualităţi, iniţial în calitate de corespondent local, apoi corespondent al postului public de radio la Budapesta.

Cristina Leorenț

O zi de marţi, 1 august 2000. Eu studentă. Ea, însăşi Televiziunea Română. Cu o deschidere faţă de zona economică, greu de înţeles de cei apropiaţi, am început cea mai frumoasă şi importantă călătorie din viaţa mea, în calitate de reporter de televiziune. Ştiri bancare şi bursiere, aşa s-a numit primul program la care am lucrat, era difuzat la TVR 2.

Kyrie Mendél

Kyrie Mendél este un artist complex, actor, interpret şi producător muzical. Pasiunea sa pentru muzică a dat naştere unor proiecte deosebite, apreciate atât de public, cât şi de specialişti. A colaborat ca producător muzical cu UNATC, Teatrul de Operetă București, Teatrul Național Craiova, Teatrul de Creație și Experiment Reaktor Cluj, Teatrul Metropolis București.

Mihaela Crăciun

Mihaela Crăciun (n. 1970, Reuseni, Suceava) este realizator și producător la Televiziunea Română, licențiată în Istorie și Geografie, cu master în Istoria Ideilor și Mentalităților la Universitatea din București și specializări în „Istorie și film” şi „Producția știrilor TV”.

8:30 În Slujba Binelui

La 30 de ani de când Mitropolia Basarabiei şi-a reluat misiunea spirituală, observăm strădania preoţilor de pe ambele maluri ale Prutului-adevăraţi promotori ai valorilor şi spiritului românesc-de a face misiune în parohiile din Republica Moldova. Patriarhia Română susține Ortodoxia în spațiul dintre Prut şi Nistru, iar duhovnicii reuşesc să-i adune pe oameni în jurul bisericii şi să ridice lăcaşuri de cult acolo unde n-a existat niciodată un loc de rugăciune. Rând pe rând, vă vom prezenta istoriile lor-exemple demne de urmat.

Moderator si producator Tatiana Slivca

(redifuzare)

9:00 Cap compas

Producător Elena Dinu

(redifuzare)

 

Luni, 27 martie, de la ora 21.00 , la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Avocatul dumneavoastră".

Concert-eveniment în deschiderea grilei de primăvară TVRi

Pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chişinău se vor întâlni mari artişti de pe ambele maluri ale Prutului. Concertul „Limba Română e ...

Un doctor pentru dumneavoastră: Un nou sezon cu informații utile pentru sănătate!

Luni, 27 martie, începe un nou sezon al emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” la TVR Internațional. De peste 15 ani, medici români ...