loader
Foto

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, am celebrat Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne-am distrat și ne-am bucurat de multe surprize.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Ne-am întâlnit cu două echipe formate din artiști de top, din oameni care iubesc scena și arta pe care o fac - echipa actrițelor care cântă şi echipa muzicienilor.

(w500) P Crina 3

Din echipa actriţelor cu abilităţi muzicale au făcut parte Crina Matei, actriţă a Teatrului „Stela Popescu" din Bucureşti, basarabeanca Tania Popa, actriţă a Teatrului Naţional din Bucureşti, şi Miruna Ionescu, actriţă, realizatoare şi moderatoare de emisiuni de televiziune.

(w500) Tania

Tabăra muzicienilor a fost formată din Oana Sârbu, Gabriel Nebunu şi trupa AKORD.

(w882) Oana Sarbu

Fiecare invitat a fost provocat să interpreteze sau să reinterpreteze piese inedite şi să răspundă unor întrebări de cultură generală. ​

(w882) Trupa si F

Paul Surugiu Fuego a avut și el daruri muzicale, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de coregraful Florin Mariș!

(w882) Dans

Duminică, 5 mai, în prima zi de Paște, veți putea urmări, timp de aproape patru ore, concertul Drag de România noastră!”, cu Paul Surugiu - Fuego, Orchestra Fraților Advahov şi invitații lor, nume de referinţă ale folclorului românesc.

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Program de difuzare:

TVR 2 și TVR Internațional - duminică, 28 aprilie, ora 15.00

(w500) Paul Surgi

21:00 Terasa urbană

*Ediţie specială

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

22:00 Universul credinţei (R)

*Arsenie Boca-adevăr, mit, mistificare *Documentar

Cum se poate ca viața unui om, purtând sau nu haină călugărească, să treacă din biografie în hagiografie, să parcurgă drumul de la adevăr la mit? Cum poate aluneca din mit în mistificare?

Sunt întrebări pe care orice spirit lucid, orice conștiință căutătoare, interogativă și de bună credință și le pune atunci când vine voba despre un sfânt sau despre un candidat aflat în fața deciziei autorității bisericești de a fi ridicat la cinstea altarelor. Biserca nu creează sfinți, ci, după chibzuință și o serioasă cercetare, îi recunoaște.

Producător Cristina Andrei

(Reluare)
 
Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, revedem o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 

#tvri