Avocatul dumneavoastră
Avocatul dumneavoastră
Angela Avram lucrează pentru TVR din anul 1994. Este absolventă a Politehnicii din Bucureşti, în anul 1990 şi a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Teologie, în anul 1995.
În fiecare săptămână, Angela Avram le spune telespectatorilor din străinătate cele mai importante modificări ale legilor româneşti şi, împreună cu invitaţii ei, caută soluţii pentru problemele juridice ale românilor din diaspora.

Schimbările şi noutăţile legislative din România nu trebuie să prezinte un mister pentru românii din afara ţării, chiar dacă unii dintre ei şi-au mutat cuibul de ani buni. Dincolo de hotarele ţării, cei mai mulţi îşi doresc să rămână conectaţi la realitatea autohtonă, citesc presa în mod constant, se informează şi se implică acolo unde e cazul.

Avocatul dumneavoastră” este emisiunea în care membrii diasporei române află detalii despre aplicarea sau modificarea legilor din România. Invitaţii, specialişti şi reprezentanţi de seamă ai domeniilor puse în discuţie, răspund atât la întrebările telespectatorilor, cât şi la cele ale moderatoarei Angela Avram.

Subiecte sunt alese în funcţie de sugestiile celor care urmăresc programul. Au fost comentate şi clarificate modificări din legislaţia privind asigurările sociale, dreptul muncii, tarifele şi taxele vamale, etc. În cea de-a doua parte a emisiunii, moderatorul împreună cu un colaborator permanent răspund pe scurt întrebărilor telespectatorilor pe teme juridice aflate, şi de această dată, în centrul atenţiei românilor din afara ţării.

În haosul legislativ în permanentă schimbare din România, Avocatul dumneavoastră vine cu explicaţiile şi decriptările necesare.

Luni, de la ora 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+

Angela Avram
Angela Avram
Angela Avram
Angela Avram
Arhiva articole
Despre procedura succesorală, luni la
sâmbătă, 01 octombrie 2022
Luni, 3 octombrie, ora 21.00, la TVR Internațional s-a difuzat o ediție a emisiunii „Avocatul dumneavoastră” despre procedura succesorală.
„Avocatul dumneavoastră”: organizarea și funcționarea instanțelor de judecată
sâmbătă, 24 septembrie 2022
Luni, 26 septembrie, ora 21.00, s-a difuzat la TVR Internațional o ediție a emisiunii „Avocatul dumneavoastră” despre organizarea și funcționarea instanțelor de judecată.
„Avocatul dumneavoastră″: despre Marea Britanie
sâmbătă, 17 septembrie 2022
Luni, 19 septembrie, de la ora 21:00, Angela Avram ne-a prezentat o nouă ediție a emisiunii „Avocatul dumneavoastră″, pe TVR Internațional.
„Avocatul dumneavoastră”: despre instanțele de judecată civile române
duminică, 26 iunie 2022
Luni, 27 iunie, ora 21.00, Angela Avram v-a invitat să revedeți, la TVR Internațional, o ediție a emisiunii „Avocatul dumneavoastră” despre mandatul de arestare european și competența instanțelor de judecată.
Avocatul dumneavoastră, luni la TVR Internațional
duminică, 12 iunie 2022
Luni, 13 iunie, de la ora 21:00, am aflat la ”Avocatul dumneavoastră”, pe TVRi, despre etapele procesului penal, procedura succesorală notarială și rețeta medicală transfrontalieră.
Drepturile succesorale în procedura legilor proprietății
sâmbătă, 04 iunie 2022
Luni, 6 iunie, de la ora 21:00, am aflat la ”Avocatul dumneavoastră”, pe TVRi, despre drepturile succesorale în procedura legilor proprietății, anularea certificatului de moștenitor și modificările post-brexit în procedura de divorț în Marea Britanie.
Despre divorțul cu minori, la „Avocatul dumneavoastră”
luni, 30 mai 2022
Luni, 30 mai, de la ora 21:00, Angela Avram v-a aşteptat la o nouă ediţie a emisiunii „Avocatul dumneavoastră” pe TVR Internațional.
 Avocatul dumneavoastră: Acțiunea și întâmpinarea în procesul civil
vineri, 20 mai 2022
Luni, 23 mai, pe TVR Internațional, de la ora 21:00 am aflat ce sunt acțiunea și întâmpinarea în procesul civil, dar vorbim și despre aspectele juridice ale succesiunilor internaționale.
Avocatul dumneavoastră: Daunele materiale şi morale
vineri, 13 mai 2022
Luni, 16 mai, pe TVR Internaţional, de la ora 21:00, au fost prezentate noi subiecte din domeniul juridic.
Avocatul dumneavoastră: Sancțiuni la locul de muncă
vineri, 06 mai 2022
Luni, 9 mai, o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră” vă așteaptă cu teme mereu actuale: sancțiunile la locul de muncă și condițiile necesare pentru a deveni moștenitor.  De la ora 21:00, la TVR Internațional.
Avocatul dumneavoastra, luni la TVR Internațional
marţi, 26 aprilie 2022
Luni, 2 mai, de la ora 21.00, la TVR Internațional, Angela Avram v-a invitat la o nouă ediție "Avocatul dumneavoastră".
″Avocatul dumneavoastră″: despre recenzarea populației
vineri, 08 aprilie 2022
Luni, 11 aprilie, ora 21.00, a fost difuzată, la TVR Internațional, o nouă ediție a emisiunii ″Avocatul dumneavoastră″, moderată de Angela Avram.
″Avocatul dumneavoastră″: despre educația juridică în școli
vineri, 01 aprilie 2022
Luni, 4 aprilie, ora 21.00, TVR Internațional a transmis o nouă ediție a emisiunii ″Avocatul dumneavoastră″ axată pe educație juridică, dar și pe alte subiecte precum: divorțul și autoritatea părintească.
 Avocatul dumneavoastră: Tipuri de contracte juridice
duminică, 20 martie 2022
Luni, 21 martie, de la ora 21:00, la TVR Internațional și online pe TVR+, Angela Avram v-a propus o ediție înregistrată pe tema tipurilor de contracte juridice.
Avocați pentru refugiați
sâmbătă, 12 martie 2022
Luni, 14 martie, de la ora 21:00, la TVR Internațional și online pe TVR+, Angela Avram a venit cu o ediție specială a emisiunii „Avocatul dumneavoastră”, dedicată refugiaților din Ucraina.
Avocați pentru refugiați
luni, 07 martie 2022
Luni, 7 martie, ora 21.00, Angela Avram v-a invitat să urmăriți o ediție specială a emisiunii „Avocatul dumneavoastră”, dedicată refugiaților din Ucraina.
Competenţa instanţelor judecătoreşti
vineri, 25 februarie 2022
”Avocatul dumneavoastră” vă invită să revedeți luni, 28 februarie, de la ora 23:00, pe TVR Internațional, o ediție în care s-au abordat două subiecte de interes: competența instanțelor de judecată civile române și mandatul de arestare european.
Avocatul dumneavoastră: Muncă egală și salarii egale în cadrul UE
sâmbătă, 19 februarie 2022
Luni, 21 februarie, de la ora 21.00, la TVRi, Angela Avram vă invită să revedeți o ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.
Avocatura, o poveste de succes
luni, 14 februarie 2022
”Avocatul dumneavoastră” v-a invitat să revedeți o ediție despre poveștile de succes ale unor avocați români care au făcut carieră peste hotare. Pe 14 februarie, de la ora 21:00, la TVR Internațional.
Avocatul dumneavoastră: Avertizorii de integritate
sâmbătă, 05 februarie 2022
Moralitate la ordin sau responsabilitate individuală? Angela Avram vă propune să revedeți, la TVR Internațional și online pe TVR+, o ediție cu această temă, a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", pe 7 februarie de la ora 21:00.
Avocatul dumneavoastră: Justiție pentru minori
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
Luni, 31 ianuarie, pe TVR Internaţional, Angela Avram vă invită să revedeți o ediţie a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
Avocatul dumneavoastră: Apărarea apărării
sâmbătă, 15 ianuarie 2022
Angela Avram vă invită luni, 17 ianuarie, de la ora 21:00, să revedeți pe TVR Internațional o ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
Despre piața muncii din Marea Britanie, la „Avocatul dumneavoastră
vineri, 07 ianuarie 2022
Luni, 10 ianuarie, de la ora 21:00, Angela Avram v-a propus să revedeți o ediție „Avocatul dumneavoastră” despre accesul cetățenilor UE pe piața muncii din Marea Britanie.
INFO Avocatul dumneavoastră: Mandatul de arestare european
joi, 16 decembrie 2021
Laura Ioana Stoicescu, avocat român în Bruxelles, a explicat, în rubrica „INFO” a emisiunii „Avocatul dumneavoastră”, din 13 decembrie a.c., cum se aplica mandatul european de arestare.
 Apărarea drepturilor copiilor și intereselor familiilor de pretutindeni
vineri, 10 decembrie 2021
Angela Avram și invitații săi ne vorbesc despre proiectele și obiectivele Asociației “Justiție pentru minori”. Urmăriți „Avocatul dumneavoastră” în fiecare luni, de la ora 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+.
Avocatul dumneavoastră: Vocația succesorală
vineri, 10 decembrie 2021
Luni, 13 decembrie, pe TVR Internaţional, Angela Avram vă invită să urmăriți o ediţie a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
Info
joi, 09 decembrie 2021
Laura Ioana Stoicescu, avocat român la Bruxelles, explică, în rubrica „INFO” a emisiunii „Avocatul dumneavoastră”, din 6 decembrie a.c., în ce condiții puteţi beneficia de îngrijiri medicale planificate într-un alt stat din UE.
Avocatul dumneavoastră: CEDO şi legile retrocedării
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
Luni, 29 noiembrie, pe TVR Internaţional, Angela Avram vă invită să urmăriți o ediţie a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
Info
joi, 25 noiembrie 2021
Domna avocat Andreea Anca Moscovici, invitatul emisiunii "Avocatul dumneavoastră" de luni, 22 noiembrie, vine în sprijinul telespectatorilor cu explicații referitoare la audierea la distanță în cadrul tribunalului de familie din UK.
Drepturile copiilor și protecția familiei cu elemente de extraneitate
vineri, 19 noiembrie 2021
Angela Avram v-a invitat să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii luni, 22 noiembrie, de la ora 21:00, pe TVR Internaţional.
Info
joi, 18 noiembrie 2021
Domnul avocat Ovidiu Șerban, invitatul emisiunii "Avocatul dumneavoastră" de luni, 15 noiembrie, vine în sprijinul telespectatorilor cu următoarele explicații referitoare la etapele și căile de atac în procesele civile.
Info
joi, 18 noiembrie 2021
Laura Ioana Stoicescu, avocat român în Bruxelles, explică, în rubrica „INFO” a emisiunii „Avocatul dumneavoastră”, din 15 noiembrie a.c., în ce condiții trebuie să vă reînmatriculați mașina, dacă vă mutați într-o altă țară a UE.
vineri, 12 noiembrie 2021
Luni, 15 noiembrie, ora 21.00, TVR Internațional a difuzat o  nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" prezentată de Angela Avram!
Informaţii utile despre Testament
marţi, 09 noiembrie 2021
TVR Internaţional vă aduce în atenţie informaţii utile, oferite de specialişti în diverse domenii de activitate - invitaţi ai emisiunilor dedicate românilor de pretutindeni.
Despăgubiri în urma accidentelor, în Italia
marţi, 09 noiembrie 2021
Carmen Madlen Nedea, avocat român în Italia, a explicat, în rubrica „INFO” a emisiunii „Avocatul dumneavoastră”, din 8 noiembrie, care sunt despăgubirile ce revin unei persoane în urma unui accident de muncă, stradal sau a unei erori medicale.
Avocatul dumneavoastră: Divorț cu elemente de extraneitate
joi, 04 noiembrie 2021
Luni, 8 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR Internațional, Angela Avram v-a propus o nouă ediție, în direct, pe teme juridice.
Măsuri de relaxare luate de Austria în contextul pandemiei
vineri, 29 octombrie 2021
Angela Avram v-a invitat la o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" luni, 1 noiembrie, ora 21.00, la TVR Internațional.
Infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor
vineri, 29 octombrie 2021
Această infracțiune este sancționată cu pedeapsa închisorii sau cu amendă și atunci când este săvârșită cu intenție, dar și atunci când este săvârșită din culpă. Mai multe informații, de la avocatul George Avram, la TVR Internațional.
Modificări post-Brexit în procedura de divorţ
joi, 28 octombrie 2021
La TVR Internațional în cadrul emisiunii „Avocatul dumneavoastră”, ați putut afla la INFO TVRi care sunt modificările post-Brexit în procedura de divorţ, în Marea Britanie.
Recomandări pentru românii care muncesc în străinătate
marţi, 26 octombrie 2021
Luni, 11 octombrie, ora 21:00, la TVR Internațional, Angela Avram v-a invitat la o nouă ediție "Avocatul dumneavoastră".
vineri, 22 octombrie 2021
Angela Avram ne-a invitat la o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" luni, 25 octombrie, ora 21.00, la TVR Internațional.
Accesul pe piața muncii din Marea Britanie, pentru cetățenii UE
sâmbătă, 16 octombrie 2021
Luni, 18 octombrie, ora 21.00, la TVR Internațional, Angela Avram v-a invitat la o nouă ediție "Avocatul dumneavoastră".
Despre munca în străinătate, luni la
vineri, 08 octombrie 2021
Luni, 11 octombrie, ora 21.00, la TVR Internațional, Angela Avram v-a invitat să urmăriți o nouă ediție "Avocatul dumneavoastră".
marţi, 05 octombrie 2021
Luni, 4 octombrie, ora 21.00, a fost difuzată, la TVR Internațional, prima ediție din noul sezon al emisiunii "Avocatul dumneavoastră" care marchează împlinirea a 22 de ani de existență.
Schimbările aduse de BREXIT pentru cetățenii statelor membre ale UE
joi, 17 iunie 2021
Pe 21 iunie, de la ora 21:00, Angela Avram v-a invitat să urmăriți pe TVR Internațional o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.
Avocatul dumneavoastră: Competenţa instanţelor judecătoreşti
joi, 10 iunie 2021
Pe 14 iunie, de la ora 21, ați putut urmări o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”, pe TVR Internațional, în care s-au abordat două subiecte de interes: competența instanțelor de judecată civile române și mandatul de arestare european.
Avocatul dumneavoastră: Dreptul de proprietate, încotro?
vineri, 04 iunie 2021
Luni, 7 iunie, de la ora 21, Angela Avram v-a invitat pe TVRi la noi dezbateri dedicate domeniului legislativ. În această ediție s-a discutat despre dreptul la proprietate, recunoașterea documentelor oficiale în spațiul UE, pensia comunitară.
vineri, 28 mai 2021
Luni, 31 mai, ora 21.00, Angela Avram vă invită la noi dezbateri interesante privind aspecte legislative pentru diferite domenii din țară și din străinătate.
Avocatul dumneavoastră: Procedura testamentului
vineri, 14 mai 2021
Pe 17 mai, Angela Avram v-a propus să urmăriți câteva subiecte juridice de interes: testamentul, procedura de recuperare a creanțelor comerciale în Franța, relațiile de muncă în perioada pandemiei. De la ora 21, la TVR Internațional.
Avocatul dumneavoastră: Dreptul la un proces echitabil
vineri, 07 mai 2021
Pe 10 mai, de la ora 21:00, Angel Avram v-a dat întâlnire la ”Avocatul dumneavoastră”, pe TVRi. Printre subiectele abordate în această ediție s-au aflat: dreptul la un proces echitabil, măsurile de relaxare din Franța și procedura de divorț în Italia.
Avocatul dumneavoastră: Libertatea de conștiință în perioada pandemiei
joi, 22 aprilie 2021
Luni, 26 aprilie, de la ora 21:00, Angela Avram v-a invitat să urmăriți o nouă ediție pe TVRi. Printre subiecte discutate s-au aflat: restricționarea libertății religioase în pandemie, măsurile de relaxare luate în Grecia, procedura de pensionare în Spania.    
luni, 19 aprilie 2021
Avocatura ca profesie de constiinţă a fost subiectul central al ediției emisiunii "Avocatul dumneavoastră" de luni, 19 aprilie, transmisă, în direct, de TVR Internațional, începând cu ora 21.00.
joi, 08 aprilie 2021
Despre apărarea proprietății private, care este procedura de încheiere a contractelor comerciale în Franța și care sunt normele și restricțiile pentru combaterea pandemiei în Spania, ați putut afla luni, 12 aprilie, de la ora 21:00, de la Angela Avram.
joi, 01 aprilie 2021
Angela Avram a adus în atenția dumneavoastră specialiști care au dezbătut noi subiecte de interes, cu implicații legislative, luni, 5 aprilie, ora 21.00.
Avocatul dumneavoastră: Telemunca în perioada pandemiei
joi, 25 martie 2021
Luni, 29 martie, de la ora 21:00, pe TVR Internațional, Angela Avram și invitații săi au abordat tema relațiilor de muncă în perioada pandemiei și situația contractelor de muncă în Spania.
Succesiunea și moștenirea, la
joi, 18 martie 2021
Luni, 22 martie, de la ora 21:00, Angela Avram v-a invitat să aflați cum se desfășoară procesul succesiunii în mod legal, de câte tipuri este moștenirea și care sunt moștenitorii legali. Emisiunea s-a difuzat la TVR internațional și online pe TVR+.
joi, 11 martie 2021
Angela Avram v-a așteaptat la o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", luni, 15 martie, ora 21.00, la TVR Internațional.
Avocatura la genul feminin
joi, 04 martie 2021
Luni, pe 8 martie, Angela Avram discută despre avocatura la genul feminin și respectarea drepturilor femeilor, împreună cu invitatele sale, avocate din România, Spania, Franța și Italia. La ”Avocatul dumneavoastră”, de la ora 21, pe TVRi.
vineri, 26 februarie 2021
O nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", prezentată de Angela Avram, s-a difuzat luni, 1 Martie, de la ora 21.00, la TVR Internațional.
joi, 18 februarie 2021
Angela Avram v-a invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" la TVR Internațional, luni, 22 februarie, ora 21.00.
luni, 15 februarie 2021
Luni, 15 februarie, ora 21.00, Angela Avram v-a invitat să urmăriți, la TVR Internațional, o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
Avocatul dumneavoastră: Atribuțiile Curții Europene a Drepturilor Omului
miercuri, 03 februarie 2021
Angela Avram v-a invitat să revedeți o ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", luni, 8 februarie, de la ora 21:00, la TVR Internațional.
vineri, 11 decembrie 2020
Angela Avram v-a invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" alături de oamenii legii Monica Livescu și Rodica Grimmer, luni, 14 decembrie, ora 21.00, la TVR Internațional.
vineri, 04 decembrie 2020
Luni, 7 decembrie, ora 21.00, la TVR Internațional, Angela Avram v-a așteptat la o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", cu dezbateri legate de contracte de muncă în Spania, vremuri de pandemie și alocația copiilor în străinătate.
Ediție aniversară ”Avocatul dumneavoastră”
joi, 26 noiembrie 2020
Angela Avram a pregătit o ediția specială a emisiunii, care va fi difuzată pe TVR Internațional, luni, 30 noiembrie, de la orele 21.05.
Avocatul dumneavoastră: măsuri de combatere a pandemiei de Covid-19
vineri, 13 noiembrie 2020
Luni, 16 noiembrie, de la ora 21:00, la TVR Internațional și online pe TVR+, ați urmărit o ediție a emisiunii  „Avocatul dumneavoastră” despre drepturile și obligațiile cetățenilor în perioada pandemiei de coronavirus.
Avocatul dumneavoastră: Procedura de malpraxis
luni, 09 noiembrie 2020
Luni, 9 noiembrie, de la ora 21:00, ”Avocatul dumneavoastră” v-a prezentat o ediție despre măsurile de combatere a pandemiei în SUA, precum și despre procedurile de succesiune și de malpraxis.
Autoritatea părintească după divorț și pensia comunitară
vineri, 30 octombrie 2020
Răspunsuri la întrebările despre aplicarea legii în diverse spețe, în ediția din 2 noiembrie, ora 21:00, a emisiunii „Avocatul dumneavoastră”, de la TVR Internațional.
Avocatul dumneavoastră: Hotărâri CEDO în materia retrocedărilor
vineri, 23 octombrie 2020
Pe 26 octombrie, la ora 21:00, la TVRi și online pe TVR+, „Avocatul dumneavoastră” v-a oferit răspunsuri specializate la întrebări despre noile hotărâri CEDO privind retrocedările și despre declarația de venituri în Franța.
”Avocatul dumneavoastră”: Răspunderea penală pe timp de pandemie
vineri, 16 octombrie 2020
Luni, 19 octombrie, de la ora 21:00, la TVR Internațional și online pe TVR+, ”Avocatul dumneavoastră” v-a adus informații despre pensia comunitară, despre răspunderea penală pe timp de pandemie și despre practica judiciară în ceea îl privește pe succesor.
Avocatul dumneavoastră: Succesiunea și alte elemente de dreptul familiei
joi, 08 octombrie 2020
Luni, 12 octombrie, de la ora 21:00, ați urmărit pe TVR Internațional o ediție despre succesiune și alte elemente de dreptul familiei, precum și despre situația alocației de stat pentru copiii născuți în străinătate.
Avocatul dumneavoastră: Telemunca și munca la domiciliu
vineri, 02 octombrie 2020
Angela Avram v-a invitat să urmăriți o nouă ediție pe 5 octombrie, de la ora 21:00, la TVRi. Invitații au discutat despre telemuncă și munca la domiciliu,  obținerea compensațiilor în urma accidentelor, pensia comunitară și condițiile de pensionare.
Avocatul dumneavoastra - ediție aniversară
joi, 24 septembrie 2020
De 21 de ani, emisiunea aduce clarificări privind variate teme juridice, informări legate de schimbările și noutățile din domeniul legislativ. Angela Avram v-a invitat să urmăriți o nouă ediție luni, 28 septembrie, de la ora 21, pe TVRi.
”Avocatul dumneavoastră”, de vorbă cu românii de pretutindeni
luni, 21 septembrie 2020
Luni, 21 septembrie, de la ora 21, la TVR Internațional și pe TVR+, ați putut revedea o ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră” realizată în Valencia. Printre subiecte: legislaţia muncii, dreptul civil şi protecţia socială.  
sâmbătă, 05 septembrie 2020
Luni, 7 septembrie, de la ora 21.00, Angela Avram v-a invitat să revedeți o dezbatere despre violența domestică și agresivitatea din școli.
miercuri, 26 august 2020
Luni, 31 august, de la ora 21.00, v-a invitat să revedeți o ediție a emisiunii  “Avocatul dumneavoastră” despre implicațiile procesului de vânzare-cumpărare.
marţi, 18 august 2020
Angela Avram v-a invitat să revedeți ediția emisiunii "Avocatul dumneavoastră" despre procedura de pensionare în Spania și despre răspunderea pentru fapta altuia, luni, 24 august, de la ora 21.00, la TVR Internațional și online pe TVR+.
„Avocatul dumneavoastră”: rolul și atribuțiile CEDO
luni, 17 august 2020
Luni, 17 august, de la ora 21.00, Angela Avram v-a invitat să revedeți, la TVRi, o dezbatere despre CEDO, cu doi avocați cunoscuți, și despre dreptul la vizită, în caz de divorț, în Italia.
miercuri, 05 august 2020
Luni, 10 august, ora 21.00, Angela Avram v-a invitat să revedeți, la TVR Internațional, o ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" dedicată procedurii de adopție în România și celei legate de accidentele auto ușoare în Germania.
“Avocatul dumneavoastră”: despre dobândirea proprietății imobilelor
marţi, 21 iulie 2020
TVRi v-a invitat să revedeți o ediție a emisiunii “ Avocatul dumneavoastră”, care evidențiază modurile de dobândire a proprietăților publice și private prin mijloace juridice, luni, 27 iulie, de la ora 21.00.
miercuri, 15 iulie 2020
V-am invitat să revedeți o dezbatere, din perspectivă juridică, centrată pe conflictul de muncă și moșteniri, luni, 20 iulie, de la ora 21.00, la TVR Internațional.
luni, 13 iulie 2020
Realizatoarea Angela Avram v-a invitat să revedeți o ediție a emisiunii  "Avocatul dumneavoastră" dedicată sfaturilor juridice și clarificărilor legislative, luni 13 iulie, de la ora 21.00, la TVR Internaţional.
luni, 18 mai 2020
Ați urmărit, la TVRi, emisiunea "Avocatul dumneavoastră", moderată de Angela Avram, luni, 25 mai, ora 22.00.
Despre litigiile de muncă, la ”Avocatul dumneavoastră”
luni, 17 februarie 2020
Luni, 24 februarie, de la ora 21:00, la TVR Internaţional şi online pe TVR+ vorbim despre drepturile fundamentale ale muncitorilor români din Italia şi accidentele la locul de muncă.
Justiție în democrație - 30 de ani, la
vineri, 13 decembrie 2019
Luni, 16 decembrie, de la ora 21.30, la TVR Internațional, Angela Avram a discutat despre schimbările din ultimele trei decenii din sistemul de justiție.
“Avocatul dumneavoastră”: Contractul
vineri, 15 noiembrie 2019
TVRi vă invită să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii “Avocatul dumneavoastră”, luni, 18 noiembrie, ora 21:30.
Despre dreptul la pensie, luni la
duminică, 03 noiembrie 2019
Luni, 4 noiembrie, de la ora 21.30, Angela Avram vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", cu informații complete despre pensii și procedura de divorț în Spania.
Contractul de împrumut, la AVOCATUL DUMNEAVOASTRĂ
vineri, 11 octombrie 2019
Luni, 14 octombrie, de la ora 21.30, la TVRi,  vă invităm să urmăriți o  nouă ediție  "Avocatul dumneavoastră".
AVOCATUL DUMNEAVOASTRĂ împlinește 20 de ani
duminică, 29 septembrie 2019
30 septembrie 2019 este zi aniversară atât pentru ”Avocatul dumneavoastră”, cât și pentru realizatoarea emisiunii, Angela Avram. Vă așteptăm luni, de la ora 21.30, cu noi sfaturi juridice și clarificări legislative.
Taxele judiciare de timbru, pe agenda
vineri, 21 iunie 2019
Luni, 24 iunie, de la ora 21.30, la TVR Internațional, Angela Avram v-a dat întâlnire cu doi avocați care au avut informații de interes larg pentru românii plecați în afara țării.
Avocatul dvs: Cum se obține pensia alimentară în Marea Britanie?
vineri, 07 iunie 2019
Luni, 10 iunie, de la ora 21.30, la TVRi, noi sfaturi juridice, pentru românii de pretutindeni.
vineri, 31 mai 2019
Luni, 3 iunie, de la ora 21.30, Angela Avram a prezentat detalii ale procesului civil în emisiunea "Avocatul dumneavoastră", la TVRi.
Asigurările de sănătate în spațiul Uniunii Europene, la
joi, 23 mai 2019
Luni, 27 mai, de la ora 21.30, la TVRi  realizatoarea Angela Avram vă invită să urmăriți o  nouă ediție "Avocatul dumneavoastră".    
Totul despre contracte, la
luni, 13 mai 2019
Luni, 20 mai, de la ora 21.30, la TVR Internaţional, Angela Avram vă dă întâlnire la o ediţie înregistrată a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
Despre partajul judiciar, luni la
joi, 02 mai 2019
Luni, 6 mai, de la ora 21.30, la TVR Internațional, Angela Avram vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", alături de invitații săi, avocații Dan Laurentiu Stoicescu și Diana Dauphin-Lazăr.
O săptămână de sărbătoare, cu programe speciale la TVR Internaţional
joi, 25 aprilie 2019
Din a doua zi de Paşte şi până la finalul săptămânii, echipa TVR a pregătit ediţii de sărbătoare care unesc românii de pretutindeni la bucuria Învierii şi a renaşterii spirituale.
Programe speciale, în Săptămâna Mare, la TVR Internaţional
vineri, 19 aprilie 2019
TVRi vă aduce în case oameni cu destine de ţinut minte, în ediţii speciale ale producţiilor sale: Un doctor pentru dumneavoastră , Avocatul dvs. , Investiţi în România! ,   Articolul VII şi Corespondent TVRi .
“Avocatul dumneavoastră”: despre divorţ şi accidentul auto
vineri, 05 aprilie 2019
Angela Avram vă invită la o întâlnire cu specialişti în legislaţie românească şi nemţească, pentru a afla despre implicaţiile şi etapele divorţului în România, dar şi despre procedura din Germania, în caz de accident rutier, luni, 8 aprilie, de la ora 21.30.
“Avocatul dumneavoastră”: reglementări privind donaţia şi închirierea comercială
vineri, 29 martie 2019
Contractul de donaţie şi procedura de încheiere a contractului de închiriere comercială în Franţa au făcut obiectul dezbaterii din cadrul emisiunii “Avocatul dumneavoastră”, luni, 1 aprilie, ora 21.30.
Avocatul dumneavoastră, parte a campaniei
joi, 28 februarie 2019
"Avocatul dumneavoastră”  - o nouă ediţie la TVRi, luni, 4 martie, ora 21.30
Avocatul dumneavoastră ştie totul despre asigurările sociale
luni, 19 iunie 2017
"Avocatul dumneavoastră”  - o nouă ediţie la TVRi, luni, 19 iunie, ora 21.30
Avocatul dumneavoastră ştie totul despre dreptul la pensie
luni, 22 mai 2017
"Avocatul dumneavoastră”  - o nouă ediţie la TVRi, luni, 22 mai, de la ora 21.30.
luni, 24 aprilie 2017
„Avocatul dumneavoastră” v-a adus lămuriri despre contractul de vânzare-cumpărare. Pe 24 aprilie, de la ora 21.30, la TVRi.
luni, 10 aprilie 2017
„Avocatul dumneavoastră” ne-a spus luni, 10 aprilie, care sunt drepturile minorilor în familie şi după divorţul părinţilor. La TVRi, de la ora 21.30.
Regimul matrimonial, tema unei noi ediţii
luni, 03 aprilie 2017
Angela Avram v-a invitat luni, 3 aprilie, la o nouă ediţie a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" - de la ora 21.30, la TVR Internaţional şi online pe TVR+.
Cartea funciară şi titlul de proprietate al imobilelor, tema
luni, 27 martie 2017
De la ora 21.30, la TVR Internaţional, Angela Avram a prezentat luni, 27 martie, o nouă ediţie a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
Caravana TVRi: Jurnaliștii TVR Internaţional, de vorbă cu românii de pretutindeni
marţi, 21 februarie 2017
"Avocatul dumneavoastră” la Valencia, “Investiţi în România!” la Londra și “Corespondent TVRi” la Geneva, în săptămâna 27 februarie - 2 martie, la TVR Internațional și pe TVR+.
Caravana TVRi: Jurnaliștii TVR Internațional, de vorbă cu românii de pretutindeni
duminică, 04 decembrie 2016
“Un doctor pentru dumneavoastră” la Monaco, Paris și Munchen, “Avocatul dumneavoastră” la Valencia, “Investiţi în România!” la Londra și “Corespondent TVRi” la Geneva, în săptămâna 5-9 decembrie la TVR Internațional și pe TVR+.
Despre drepturile copilului, la
luni, 13 iunie 2016
Luni, 13 iunie, de la ora 21.30, la TVR Internaţional, Angela Avram v-a dat întâlnire la o nouă ediţie a singurei emisiuni dedicate românilor de peste graniţe şi care abordează aspecte juridice şi de drept.
Despre dreptul la pensie şi asigurări sociale, luni la TVRi
luni, 30 mai 2016
Luni, 30 mai, de la ora 21.30, la TVR Internaţional Angela Avram v-a dat întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
O nouă ediţie “Avocatul dumneavoastră”, luni la TVRi
luni, 11 aprilie 2016
Luni, 11 aprilie, de la ora 21.30, la TVR Internaţional, Angela Avram a moderat o nouă discuţie despre drepturi şi obligaţii, alături de avocata Cătălina Bordianu Calangiu.
Despre retrocedări, la
luni, 04 aprilie 2016
Luni, 4 aprilie, de la ora 21.30, la TVR Internaţional, Angela Avram a prezentat o nouă ediţie a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
Taxele judiciare, pe agenda
luni, 28 martie 2016
Luni, 28 martie, de la ora 21.30, la TVR Internaţional, Angela Avram și invitații săi într-o nouă ediţie a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".
O nouă ediţie
vineri, 11 martie 2016
Luni, 14 martie, de la ora 21.30, Angela Avram v-a dat întâlnire, din nou, pentru 90 de minute, cu informaţiile juridice de care aveţi nevoie.
Un nou sezon
luni, 07 martie 2016
De luni, 7 martie, Angela Avram vă dă întâlnire cu noi ediţii ale emisiunii "Avocatul dumneavoastră", într-un format dinamic, de 90 de minute! De la ora 21.30!
Despre încredinţarea minorilor, la
luni, 16 noiembrie 2015
Luni, 16 noiembrie, de la ora 22.00, Angela Avram a discutat despre legi, drepturi şi obligaţii. Invitatele ediţiei sunt avocatele Cătălina Bordianu Calangiu şi Simona Mihăilescu.
Despre competenţele avocatului, luni de la „Avocatul dumneavoastră”
vineri, 16 octombrie 2015
Ediţia din 19 octombrie a adus în prim-plan ce înseamnă să fii avocat şi în ce condiţii se exercită această profesie. Emisiunea se difuzează în fiecare zi de luni, la TVR Internaţional, de la ora 22:00.
Când aveţi nevoie de avocat, luni la “Avocatul dvs”
luni, 15 iunie 2015
Luni, 15 iunie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, Angela Avram vă provoacă la o discuţie despre competenţele avocatului.
Cartea funciară, pe agenda “Avocatului dvs.”
luni, 08 iunie 2015
Luni, 8 iunie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, Angela Avram și invitatul ei au dezbătut diferitele aspecte ce ţin de regimul cărţii funciare.
Căile extraordinare de atac în procesele civile, luni la „Avocatul dumneavoastră”
luni, 27 aprilie 2015
Luni, 27 aprilie, de la ora 22:00, la TVR Internaţional am aflat informaţii despre căile de atac în procesele civile de la avocatul Dragoş Chirila, invitat în studioul emisiunii „Avocatul dumneavoastră”.
Despre căile de atac în procesele civile, luni la „Avocatul dumneavoastră”
luni, 20 aprilie 2015
Luni, 20 aprilie, de la ora 22:00, la TVR Internaţional, Angela Avram v-a prezentat noi informaţii despre modificările aduse noului Cod civil, la o nouă ediţie a emisiunii „Avocatul dumneavoastră”.
Despre sistemul public de pensii din România, luni la “Avocatul dvs.”
luni, 06 aprilie 2015
Luni, 6 aprilie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, Angela Avram v-a dat întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii “Avocatul dumneavoastră”.
Despre încredinţarea minorilor, luni la “Avocatul dumneavoastră”
luni, 23 martie 2015
Luni, 23 martie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional Angela Avram v-a dat întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii  “Avocatul dumneavoastră”.
Pe larg despre dreptul la pensie, luni la
duminică, 15 martie 2015
Luni, 16 martie, de la ora 22.00, Angela Avram v-a fost gazdă la o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", la TVR Internațional.
Despre procesele civile, luni la “Avocatul dumneavoastră”
luni, 24 noiembrie 2014
Luni, 24 noiembrie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, Angela Avram v-a dat întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii  “Avocatul dumneavoastră”, cu ultimele noutăţi despre procesele civile.
Despre retrocedările imobile, luni la “Avocatul dumneavoastră”
luni, 17 noiembrie 2014
Luni, 17 noiembrie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, Angela Avram v-a dat întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii “Avocatul dumneavoastră”.
Despre substituţia fideicomisare, luni la “Avocatul dumneavoastră”
luni, 03 noiembrie 2014
Luni, 3 noiembrie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, Angela Avram a prezentat o nouă ediţie a emisiunii din “Avocatul dumneavoastră”.
Despre contracte, luni la “Avocatul dumneavoastră”
luni, 27 octombrie 2014
Luni, 27 octombrie, de la ora 22.00, ați putut urmări o nouă ediţie a emisiunii “Avocatul dumneavoastră”, la TVR Internaţional.
Despre retrocedările imobile, luni la “Avocatul dumneavoastră”
luni, 20 octombrie 2014
Luni, 20 octombrie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional v-a aşteptat o nouă ediţie a emisiunii “Avocatul dumneavoastră”.
Despre chemarea în judecată în noul cod civil, luni la “Avocatul dvs.”
luni, 13 octombrie 2014
Angela Avram - într-un nou sezon cu “Avocatul dumneavoastră” - luni, 13 octombrie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional.
Despre regimul matrimonial al bunurilor, luni la “Avocatul dvs.”
vineri, 13 iunie 2014
În ediția de luni, 16 iunie, de la ora 22.00, Angela Avram a discutat cu Daniela Negrilă, notar public, despre regimul matrimonial al bunurilor.
“Avocatul dvs.” a răspuns, luni, scrisorilor de la telespectatori
joi, 29 mai 2014
Luni, 2 iunie, de la ora 22.00, la TVR Internațional, Angela Avram v-a așteaptat cu nouă ediție a emisiunii “Avocatul dumneavoastră”.
Despre căile de atac în procesele civile, luni, la „Avocatul dumneavoastră”
luni, 19 mai 2014
Luni, 19 mai, de la ora 22.00, la TVR Internaţional , Angela Avram v-a adus noi informaţii despre căile de atac în instanţă, după noile coduri din Justiţie.
Despre căile de atac în instanță după noile coduri, la “Avocatul dumneavoastră”
duminică, 11 mai 2014
Luni, 12 mai, de la ora 22.00, la TVR Internațional, Angela Avram v-a așteaptat la o nouă ediție a emisiunii “Avocatul dumneavoastră” cu informații despre căile de atac în instanță, după noile coduri din justiție.
Despre divorţul la notar, luni la “Avocatul dumneavoastră”
joi, 10 aprilie 2014
Luni, 14 aprilie, de la ora 22.00, la “Avocatul dumneavoastră” s-a vorbit despre ce trebuie să ştim în cazul unui divorț la notar - mai exact care sunt reglementările legislative în acest caz.
Despre libera circulaţie a românilor, luni la “Avocatul dumneavoastră”
luni, 31 martie 2014
Luni, 31 martie, de la ora 22.00, Angela Avram vă aşteaptă în studioul TVR Internațional alături de invitata ei, pentru a discuta despre libera circulaţie a cetăţenilor români.
„Avocatul dumneavoastră” răspunde întrebărilor telespectatorilor, luni la TVR i
vineri, 21 martie 2014
Luni, 24 martie, de la ora 22.00, Angela Avram v-a invitat în studioul TVR Internațional alături de invitatul ei, pentru a vă sprijini în rezolvarea problemelor de natură juridică.
 • 10:50
  5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu
  *Episodul 15: Vizita lui de Gaulle la Bucureşti Realizator Irina Ifrimache
 • 11:00
  Atelier de sănătate
  Redactori: Otilia Găinar, Beatrice Cioba, Grigore Vîrsta, Dana Armaşu, Dana Deac, Anca Mazilu Realizator şi moderator Smaranda Vornicu-Shalit Producător Florenţa Dăscălescu
 • 12:00
  A doua Românie
  Invitatele acestei ediţii au multe in comun: independenţa, determinarea, pasiunea pentru cărţi, pentru scris şi pentru limba română. Aurora Martin este profesoară la Institutul Pontifical Oriental din Vatican, consilier superior, în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi şi activistă pentru drepturile omului. Lia Faur este lector de limbă, cultură şi civilizaţie la Institutul Limbii Române, scriitoare şi profesoară de limba română şi discipline de specialitate în domeniul filologiei şi pedagogiei la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. Moderator Corina Dobre Jurnalişti: Virginia Ghiţă, Lucian Băbeanu Realizator şi producător Liliana Văduva
 • 13:00
  Antidot la uitare
  *Anghel Saligny Realizator Irina Ifrimache
 • 13:30
  România…în bucate
  *Descriptio Moldaviae *Reţetele lui Ben Brucker Ben Brucker, artist ieșean specializat în pielăria de aventură, ecologist și organizator de tabere de orientare și supraviețuire in natură pentru copii, ne oferă o lecție de pielărit, una gastronomie și una de ecologie. Provocarea este să gătim în natură, folosind cât mai putine ustensile și să lăsam locul în care am campat exact așa cum l-am găsit. din meniu: ciorbă de burtă și ceafă de porc în țepușă. Emisiune realizată de TVR Iaşi Prezentator şi realizator Raluca Chirilă Aftene Producător Vasile Arhire Jurnalist Cătălin Blebea Producător Cristina Petrina Murgu Producător delegat Alexandra Tiniche
 • 13:55
  Diasporadar
  *Info utilitare Italia: deschiderea unui cont bancar Germania: salariu pentru măcelari Olanda: recuperare taxe
 • 14:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă: Loredana Iordache, Alina Stancu Translator mimico gestual Laura Ioana Producători: Codruţa Marinescu / Alina Pagu Mihai Transmisiune directă ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 14:45
  Discover Romania
  *Adrian Pintea Realizator Cecilia Melinescu Producător Diana Ilica
 • 14:55
  Vorbeşte corect!
  Jurnalist Iulia Ioaniţoaia Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 15:00
  Lecţia de istorie
  Emisiunea este realizată în partenerat cu Teatrul Naţional Mihai Eminescu Moderator şi realizator Vasile Munteanu Producător Zina Cerchez-Signeanu
 • 16:00
  Istorii de bun gust
  *Realizatorul Camelia Moise împreună cu dr. Iulia Drăguț-antropolog culinar, și cu Radu Zărnescu-vicepreședintele Euro Toques Europa, rememorează-ideatic și culinar-Summitul informal al șefilor de stat din 9 mai 2019, în contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene. Realizator Camelia Moise Producător Aziza Bodea Micu
 • 17:00
  Educaţie la înălţime
  Jurnalist: Bernard Tatomir Coproducţie TVR-SC Media Factory Unit SRL
 • 18:00
  Telejurnal Moldova
  Prezentatori: Carina Muller, Vadim Cheptanaru Producători: Irina Bejenaru, Ruslan Grabari Translator mimico gestual Transmisiune directă ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
 • 18:55
  Printre cuvinte
  Printre cuvinte este o rubrică de câteva minute despre utilizarea corectă a cuvintelor şi expresiilor limbii române Realizator Ana Crețu Producător Grigore Cazacu (redifuzare)
 • 19:00
  Lumea şi noi
  *Cercetătorii români din America Episodul 3 La frontier secolului XII Povestea romanilor din laboratoarele americane Realizator Marian Voicu
 • 19:30
  La un pas de România
  *Dorul ascuns în limba română În limba neamului lor trăiesc românii balcanilor pe care și-i revendică unii și alții. În limba lor își plâng morții, în limba mamei își cântă bucuria și își înalță rugăciunile. În limba bunicilor povestesc acum nepoții lângă biserici ridicate pe loc sfințit cu sângele străbunicilor din alte vremuri. Și la un pas de amintire, ca o bătaie de obraz pentru cei care își negociază apartenența la un neam Consta Belemace, născut în Moloviștea Macedoniei a lăsat poezia care leagă neamul lui de limba strămoșească, dacă nu prin dragoste atunci prin blestem răscolitor. Realizator şi producător Aura Dobre
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Radu Andrei Tudor Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Transmisiune directă *Sport (montaj) *Meteo (montaj)
 • 20:55
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 21:00
  A doua emigrare
  *Best of Producător Laureţiu Năstase
 • 22:00
  Profesioniştii... cu Eugenia Vodă
  *Invitat preotul Tudorica Mihalache Emisiune de Eugenia Vodă
 • 22:50
  Ţară, ţară, cine eşti?
  *Emisiunea pleacă de la ideea că România are o colecție impresionantă de probleme, dar și oameni care, cu perseverență și creativitate, reușesc să le găsească rezolvare. Programul se axează pe găsirea de soluții și-i aduce în fața în fața publicului pe cei care au reușit să depășească obstacolele și să schimbe în bine imaginea României. Jurnalişti: Otilia Găinar, Paula Tăbârcă Producător Ioana Mureşan
 • 23:30
  Nocturne
  *Invitat Emil Dobrovolschi, pilor aviaţie Moderator şi realizator Marina Constantinescu Regia artistica Aurel Badea Producător Oana Cucuruzeanu
 • 00:30
  Exclusiv în România
  *Pe Tărâmul Tuberozelor Vom călători spre un loc cu parfum unic: Tărâmul Tuberozelor. Există așa ceva, chiar în România, în apropiere de Sighișoara, iar momentul cel mai prielnic pentru a ajunge acolo, mai exact în comuna Hoghilag, este Sărbătoarea Tuberozelor. Un festival aparte, poate și prin faptul că se desfășoară parțial chiar în grădinile personajelor lui centrale: cultivatorii florilor. Dar nu numai despre tuberoze va fi vorba la festival: vom asculta muzică bună, vom afla lucruri noi despre istoria sașilor din satele comunei și vom face cunoștință cu tinerii inimoși, care pun umărul-la propriu-la salvarea patrimoniului. „Ambulanța pentru monumente” este proiectul ingenios, care îi reunește în acest scop deopotrivă pe studenți și pe antreprenorii din domeniu, proiect finanțat în mare măsură de The Prince’s Foundation, fundația patronată până acum de cel pe care trebuie să îl numim deja Regele Charles al III-lea. Nu va lipsi nici obișnuita rețetă, de data aceasta-cum altfel?-săsească. Dar nu aprindem cuptorul înainte de a face o drumeție la Angofa, destinația multor cercetători din lumea largă, veniți să studieze biodiversitatea unică din zona Colinelor Transilvaniei. Iar după ce vom afla ce înseamnă turismul științific, vom face și o scurtă oprire la Mălâncrav, unde se află biserica evanghelică cu cea mai mare frescă în stil gotic din Transilvania, într-o comunitate săsească încă vie. Nu vă temeți, vom ajunge până la urmă să gustăm și faimosul lichiu de la Hoghilag. Ce înseamnă? Veniți cu noi și veți afla! Prezentator Cristian Tabără Producători: Marin Găbudean, Cristina Magearu
 • 01:10
  Garantat 100%
  *Invitat Cristian Movilă, artist fotograf Moderator şi realizator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 02:00
  5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu
  *Episodul 2 (Ep. 6-10) Realizator Irina Ifrimache
 • 02:30
  Antidot la uitare
  *Anghel Saligny Realizator Irina Ifrimache
 • 03:00
  Telejurnal
  *Ştiri Prezintă Dorina Florea Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 03:55
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 04:00
  A doua emigrare
  *Best of Producător Laureţiu Năstase
 • 05:00
  Lumea şi noi
  *Cercetătorii români din America Episodul 3 La frontier secolului XII Povestea romanilor din laboratoarele americane Realizator Marian Voicu
 • 05:30
  La un pas de România
  *Dorul ascuns în limba română În limba neamului lor trăiesc românii balcanilor pe care și-i revendică unii și alții. În limba lor își plâng morții, în limba mamei își cântă bucuria și își înalță rugăciunile. În limba bunicilor povestesc acum nepoții lângă biserici ridicate pe loc sfințit cu sângele străbunicilor din alte vremuri. Și la un pas de amintire, ca o bătaie de obraz pentru cei care își negociază apartenența la un neam Consta Belemace, născut în Moloviștea Macedoniei a lăsat poezia care leagă neamul lui de limba strămoșească, dacă nu prin dragoste atunci prin blestem răscolitor. Realizator şi producător Aura Dobre