loader

RECOMANDĂRI Logo

Luni, 27 martie, de la ora 21.00 , la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Avocatul dumneavoastră".

Concert-eveniment în deschiderea grilei de primăvară TVRi

Pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chişinău se vor întâlni mari artişti de pe ambele maluri ale Prutului. Concertul „Limba Română e PATRIA mea” se vede la TVRi la ora 23.00, ora României. Grila de primăvară TVR Internaţional debutează luni, 27 martie.  

Un doctor pentru dumneavoastră: Un nou sezon cu informații utile pentru sănătate!

Luni, 27 martie, începe un nou sezon al emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” la TVR Internațional. De peste 15 ani, medici români apreciați în țară și în străinătate construiesc punți pentru sănătate, dezbat teme de actualitate şi răspund întrebărilor dumneavoastră.  

Filmele lui Cristi Puiu, programate la TVR pe 1 și 2 aprilie

La TVR Internațional, TVR Cultural și pe TVR+ pot fi urmărite mai multe filme ale regizorului Cristi Puiu, sâmbătă, 1 aprilie, și duminică, 2 aprilie.

Filme în regia lui Geo Saizescu și Gheorghe Vitanidis la TVRi

Filmele românești, "Şantaj" și "Colierul de turcoaze", vor fi difuzate de TVR Internațional, sâmbătă 25 martie, ora 23.00, și duminică, 26 martie, ora 21.00.

„Un doctor pentru dumneavoastră”: Varicele şi complicaţiile lor

Marți, 21 martie, de la ora 19:00, la TVRI urmărim o ediție despre cum putem preveni bolile genetice, cum putem trata varicele, dar și despre soluțiile  problemelor de sănătate ale persoanelor vârstnice.

Documentarul „Legende cu o legendă”, în memoria prestigioasei soprane Virginia Zeani, marți seară

TVR Cultural a difuzat marți, în memoria sopranei Virginia Zeani, documentarul „Legende cu o legendă”, realizat de Marius Constantinescu. Documentarul a fost transmis la TVR Cultural de la ora 21.55, iar la TVR Internațional, de la ora 21.00 (ora României).

Modificările climatice și pielea

Modificările climatice și pielea

publicat: luni, 20 martie 2023

Luni, 20 martie, de la ora 19.00, revedem o ediție a emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră” despre consecințele modificărilor climatice asupra organismului uman, dar și despre prevenția și tratamentul unor leziuni dobândite în urma efortului fizic.

Comedie și aventuri, în weekend, la TVRi

Comedie și aventuri, în weekend, la TVRi

publicat: luni, 20 martie 2023

Sâmbătă și duminică, 1-2 aprilie, ora 15.00, respectiv 21.00, vă invităm să urmăriți filmele românești „Păcală” și „Totul se plăteşte” la TVR Internațional.

Film de aventuri la TVRi:

Film de aventuri la TVRi: "Masca de argint"

publicat: vineri, 17 martie 2023

Sâmbătă, 18 martie ora 10.00, la TVRi am urmărit filmul de aventuri "Masca de argint", în regia  lui Gheorghe Vitanidis.

7:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

7:55 Info Diaspora

*Copiii din diaspora învaţă limba română

Producător Aura Iosif