loader

Info Diaspora

Este principalul program informativ al TVR Internaţional, adresat vorbitorilor de limba română din străinătate. Emisiunea cuprinde informații pe teme juridice, consulare, economice, medicale, sociale, însoțite și de explicații pentru o bună și corectă înțelegere a acestora de către telespectatori.

 

Galerie foto

 

Având în vedere că telespectatorii TVR Internațional, cetățeni români sau străini, cu rezidența în afara granițelor țării nu sunt conectați  permanent la realitatea din România, Info Diaspora oferă, săptămânal, o serie de informații de actualitate din domenii de interes pentru aceştia.

Dreptul muncii, locurile de muncă, asigurările sociale, pensia în țară și în Uniunea Europeană, proiectele finanțate de UE, oportunitățile economice, noutăţile din educație, drepturile și asigurările medicale, posibilităţile de tratament sunt câteva dintre subiectele abordate în cadrul programului Info Diaspora.

Emisiunea are durata de 25 de minute şi poate fi urmărită de telespectatorii TVR Internaţional de pe toate continentele la ore de maximă audienţă:

  • Sâmbătă, la ora 19:00
  • Duminică, la ora 2:00
  • Marţi, la ora 13:00
  • Miercuri, la ora 5:00

 

Producător,
Aura Iosif

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

ARHIVĂ ARTICOLE

"Info Diaspora", la TVR Internaţional

publicat: sâmbătă, 29 octombrie 2022

Sâmbăta, de la ora 19:00, vă invităm să urmăriți "Info Diaspora", principalul program informativ al TVR ...

 

#tvri