loader
Foto

Terasa urbană

Muzica de calitate, invitații speciali, vizitele la muzeu, călătoriile prin orașe europene, dar şi momentele de teatru din arhiva TVR sau mesajele de departe, venite de la personalităţi culturale cu cariere importante în străinătate, sunt ingredientele unei emisiuni dinamice şi atractive.

 

Galerie foto

 

Kyrie Mendél

Vineri, de la ora 21:00, la TVR Internațional

Moderator şi realizator: Kyrie Mendél

Realizator şi producător: Bogdan Stănescu

Actori, interpreţi, compozitori şi personalități recunoscute pentru stilul original şi pentru proiecte remarcabile în care s-au implicat, atât în teatru, cât și în film sau televiziune, sunt protagoniştii rubricii „Între patru ochi”.

Vom afla despre cariera și viața lor și ne vor dezvălui şi lucruri care, poate, nu s-au mai spus până acum. Printre invitații sezonului se numără Radu Gheorghe, Sanda Ţăranu, Mihai Dinvale, Alexandrina Halic, Ileana Popovici sau Tora Vasilescu.

.

Pentru românii aflaţi pe toate continentele, “Terasa urbană” a pregătit rubrica „Mesaj de departe” - interviuri cu personalităţi culturale, români excepţionali, cu cariere importante în străinătate.

Printre aceştia, Anca Vasiliu - filozoafă (Franţa), Lidia Vianu - poetă (Franţa), Elisabeta Boţan - traducătoare (Spania), Marina Anca - scriitoare (Franţa), Rodica Vică - soprană (Austria), Anca Seel-Constantin - artist plastic (Elveţia).

În cadrul rubricii „Gânduri bune”, aveți ocazia de a le transmite un mesaj celor dragi, fie din țară, fie din străinătate, prin intermediul unor melodii cântate de cei mai îndrăgiți artiști români.

Sub genericul „În drum spre casă”, vă facem o invitație la muzee, case memoriale, locuri importante din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării.

Dacă plănuiți o vacanță, nu ratați rubrica „City break”, în cadrul căreia veți descoperi oraşe europene în toată splendoarea lor. Arhitectură, cultură, mâncare tradițională și obiceiuri locale!

Nimic nu se compară cu o piesă de teatru ca pe vremuri ! Kyrie Mendél vă invită să revedeţi momente de teatru de televiziune sau să descoperiţi altele noi, în cadrul rubricii „Ca pe timpuri”. Arhiva de aur a Televiziunii Române este neprețuită!

14:50 Vorbeşte corect!

Producători şi realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă

(redifuzare)

14:55 România…în bucate

* Gătim româneşte

Prezintă Betty Turculeţ

Producător Luminiţa Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

(redifuzare)

ARHIVĂ ARTICOLE

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional a difuzat o ediţie specială a emisiunii " Terasa ...

O ediție specială „Terasa Urbană”

O ediție specială „Terasa Urbană”

publicat: vineri, 29 decembrie 2023

Artistul Kyrie Mendél v-a invitat pe 29 decembrie, de la ora 21:00, pe TVR Internațional la „Terasa Urbană”. ...

Muzică, poezie, întâlniri cu artiștii preferați, dar și plimbări prin lumea largă, în ediţia specială „Terasa urbană”, la TVRi şi TVR Cultural

Kyrie Mendél ne-a invitat să ne bucurăm împreună de apropierea Crăciunului, cu speranţă în suflet şi poveşti de ...

„Terasa urbană”, o nouă emisiune la TVR Internaţional

Din 13 octombrie, artistul Kyrie Mendél şi invitaţii săi vă aşteaptă la TVR Internaţional în fiecare vineri, de la ...

 

#tvri