loader
Foto

Galerie foto

“România are potenţial şi atâtea locuri minunate de arătat”

Câştigătoarea concursului “România vacanţelor tale” are 39 de ani, doi copii şi adoră călătoriile şi excursiile la munte. Ea explică pentru tvri.tvr.ro de ce s-a înscris la concurs şi ce înseamnă pentru ea o vacanţă în România.

 

Tatiana Cazacu (Brînzan) este căsătorită de 21 de ani şi are doi copii, de 16 şi 19 ani. Cel mai mare, Vadim, este student la Universitatea de Vest din Timişoara, iar cel mai mic, Cristian, este elev în clasa a XI-a la un liceu din Chişinău.

Locuieşte în Chişinău, este jurist de profesie şi acordă consultanţă şi suport juridic mai ales persoanelor cu venit mic.

Ea a postat, în cadrul concursului derulat de TVR Internaţional, o fotografie de la Castelul Peleş, explicându-ne de ce iubeşte vacanţele în România. Descoperiţi AICI ce loc din România a promovat Tatiana în cadrul concursului şi aflaţi detalii şi despre campania TVR Internaţional.

Tatiana rememorează prima vacanţă în România: “Îmi aduc aminte că pentru prima dată am vizitat România în vara anului 1991. Împreună cu părinţii mei am făcut o excursie la mânăstirile din judeţul Suceava. Cel mai mult m-au impresionat locurile frumoase, starea de spirit a călugărilor şi a preoţilor care ne-au primit cu ospitalitate şi picturile murale originale ale mânăstirii Putna”.

(w882) Tatiana Br

După ce s-a căsătorit şi au apărut copiii, Tatiana a început să vină de două ori pe an în vacanţă în România şi, de-a lungul anilor, a vizitat Iaşiul, Piatra Neamţ, Braşovul, Constanţa, Sovata etc.

Singurul ei regret este că nu poate veni mai des în România, dar ne asigură că fiecare vizită este un prilej de reflecţie la istoria încărcată a ţării. “România are atât de mult potenţial şi atât de multe locuri minunate de arătat”, spune ea.

Tatiana urmăreşte programele TVR,  printre preferatele ei fiind emisiunile “O dată-n viaţă”, “Investiţi în România!”, “Orizont european”.

E pasionată de designul interior şi de călătorii, care se mulează perfect pe spiritul ei dinamic. Spune despre sine că nu poate sta într-un loc şi că iubeşte aerul de munte, care o încarcă cu energie mereu.

Un sejur la munte, la Complexul Cheile Grădiştei, premiul din cadrul concursului “România vacanţelor tale” este exact ce îşi dorea Tatiana, care mai spune că pentru ea muntele e o oază de relaxare.

foto: Facebook

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri