loader
Foto

Concursul “România vacanţelor tale” şi-a desemnat câştigătorul

Iubeşte România şi ne-a povestit despre vacanţa de vis pe care a petrecut-o la munte, în Bucegi. Tatiana Brînzan este câştigătoarea unui sejur la complexul Cheile Grădiştei Moieciu – Fundata din judeţul Braşov.

 

Tatiana Brînzan este din Republica Moldova, locuiește în Chișinău și a postat, în cadrul concursului derulat de TVR Internaţional, o fotografie de la Castelul Peleş, explicându-ne de ce iubeşte vacanţele în România.

“Noi, doi basarabeni, iubitori de ţară şi de neam, am fost pentru prima dată în vacanţă de iarnă la munte şi, cu siguranţă, pot să zic, că am petrecut cele mai minunate zile din concediu. Pe toată perioada vacanţei vremea a fost frumoasă. Munţii Bucegi, admiraţi de noi din telecabina care urca spre cota 1400, ne-au fermecat prin splendoarea lor şi peisajele mirifice. Însă, momentul cel mai frumos al acestei vacanţe a fost - vizitarea Castelul Peleş. Este un loc deosebit unde se pot afla lucruri inedite legate de istoria României. Este cel mai spectaculos, elegant şi bogat edificiu monumental din România. Aici poţi găsi tot: arhitectură, pictură, istorie. Nu rataţi să vizitaţi această bijuterie arhitectonică!”

(w882) Tatiana Br

Concursul “România vacanţelor tale” a fost de fapt, o campanie ce şi-a propus, pe de o parte să ofere o vacanţă de neuitat în zona Moieciu-Fundata, iar pe de alta, să promoveze unicitatea şi frumuseţea locului.

Campania a debutat pe 29 iulie şi s-a încheiat pe 26 octombrie, desfăşurându-se pe pagina de Facebook a TVR Internaţional.  Câştigătoarea a fost anunţată în ediţia din 29 octombrie a emisiunii “Investiţi în România!” moderată de Sorin Burtea.

„Nu-mi vine a crede”, a declarat Tatiana, în direct la emisiune, reiterând că a fost foarte impresionată de vacanța petrecută în România.

Tatiana Brînzan a câştigat un sejur la Cheile Grădiştei Moieciu - Fundata, de 6 nopţi, cu pensiune completă, la o dată pe care o va stabili împreună cu reprezentanţii complexului.

***

Câteva motive pentru care vacanţa la Cheile Grădiştei va fi de neuitat

Nu întâmplător am ales să oferim premiu o vacanţă în complexul turistic de la Cheile Grădiştei. În primul rând, istoria locului cuprinde o poveste despre perseverenţă, ambiţie şi încredere. Citiţi AICI cum a fost transformată  o casă bătrânească într-una dintre cele mai dezvoltate baze turistice din Europa.

Apoi, peisajul îţi taie respiraţia. Pe culoarul Rucăr-Bran, în judeţul Braşov, cam pe la jumătatea distanţei dintre cele două puncte turistice, se deschide falnică cea mai înaltă localitate din România: Fundata. Cum arată locul cu patru anotimpuri într-o singură zi aflaţi AICI.

Peste 200 de camere şi aproape 500 de locuri de cazare stau la dispoziţia turiştilor, iar oferta de activităţi este generoasă şi pentru toate gusturile, aşa cum puteţi descoperi AICI şi AICI.

Pe acelaşi culoar Rucăr-Bran unde este situată localitatea Fundata, dar mai spre nord-vest, la poalele Munţilor Bucegi, dar şi în proximitatea vârfului Piatra Craiului, se deschide comuna Moieciu, un loc pe care nu trebuie să îl rataţi. Aflaţi AICI de ce.

Spaţiul generos şi dotările de excepţie fac din Moieciu locul ideal pentru teambuildinguri şi activităţi de agrement. Două hoteluri şi 7 vile rustice – aproape 140 de camere – stau la dispoziţia turiştilor dornici de un weekend liniştit, de o vacanţă aventuroasă sau pur şi simplu amatori de sport şi recreere în aer liber.  Aflaţi AICI şi AICI mai multe detalii.

Şi dacă astea nu sunt motive suficiente pentru o vacanţă perfectă, atunci mai avem unul: aici se află singura bază privată de biatlon din lume, care a găzduit, anul trecut, proba de biatlon a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Citiţi povestea ei AICI.

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

16:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri