loader
Foto

Galerie foto

TVR Internațional lansează campania “România vacanţelor tale”!

În această vară, echipa TVR Internaţional vă oferă posibilitatea de a câştiga o vacanţă în România, pentru a vă reaminti de locurile minunate de acasă şi a redescoperi farmecul ţării natale.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Pe 29 iulie, de Ziua Imnului Național, TVR Internaţional lansează campania-concurs “România vacanţelor tale”!

Oriunde v-aţi afla în lume, dacă vă este dor de România şi vă doriţi să petreceţi aici un concediu de neuitat, puteţi câştiga un sejur de vis la munte, participând la concursul postului TVR Internaţional.

Dacă sunteţi telespectatorul nostru şi aveţi peste 18 ani, vă puteţi înscrie în perioada 29 iulie - 26 octombrie la concursul de pe pagina de Facebook a TVR Internaţional pentru a câştiga un sejur de 6 nopţi cu pensiune completă, la complexul turistic “Cheile Grădiştei” din Moeciu-Fundata, judeţul Braşov. Sejurul este acordat unei familii formate din doi adulţi şi unul-doi copii minori.

Tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi pagina de Facebook a TVR Internaţional, să daţi like şi să postaţi aici o fotografie reprezentativă din cea mai frumoasă vacanţă pe care aţi petrecut-o în România. Apoi, să ne spuneţi, în cel mult 10 rânduri, motivele pentru care aceea a fost o vacanță deosebită.

Cea mai surprinzătoare fotografie cu povestea ei va fi premiată cu o vacanţă pentru întreaga familie, la munte, în complexul “Cheile Grădiştei” din județul Brașov. Perioada exactă a sejurului va fi decisă de către câştigător împreună cu proprietarii complexului turistic.

Câştigătorul va fi anunţat pe 29 octombrie, în direct la TVR Internaţional, în intervalul 22.00-23.00 (ora României), în emisiunea “Investiţi în România!” moderată de Sorin Burtea.

Nu întâmplător, echipa emisiunii “Investiţi în România!” a obţinut vara aceasta premiul special pentru promovarea României ca destinaţie turistică, la cea de-a X-a ediţie a Galei “Margareta de Aur”, un eveniment ANTREC, care a avut loc la sfârşitul lunii iunie.

Urmăriţi pagina de Facebook a TVR Internaţional şi site-ul tvri.tvr.ro pentru a afla regulamentul concursului, precum şi alte informaţii.

  • Citiți AICI regulamentul de participare

***

Citiți AICI povestea celui care, de la o casă bătrânească, a ajuns să dețină acest complex turistic cu peste 800 de locuri de cazare.

Urmăriți AICI o galerie foto cu cele mai frumoase peisaje din complexul turistic Cheile Grădiștei Fundata.

Descoperiți AICI din ce e compus farmecul celei mai înalte localități din România: Fundata.

13:35 Românii universali (R)

*Mircea Tudor-inventatorul care a cucerit lumea

Mircea Tudor este romanul care a construit celebrul Roboscan, un scanner de securitate pentru camioane, care poate detecta arme, droguri sau alte materiale periculoase in cateva secunde. Impreuna cu o intreaga echipa de cercetare pe care a stiut sa o construiasca, sa o motiveze si sa o pastreze chiar si in anii de cumpana, Mircea Tudor a castigat marele premiu la Salonul de inventica de la Geneva in 2009 cu Roboscan. Dupa doar 4 ani a castigat din nou Marele premiu cu un scanner complet automatizat de avioane, fiind singurul inventator din lume care a fost premiat de doua ori la prestigiosul Salon. Tot el a pus bazele unui Centru de cercetare aplicativa, care este o veritabila scoala pentru tinerii cercetatori romani. Astazi, scannerele de camioane si de avioane inventate de o companie romaneasca ajuta la prevenirea traficului ilegal de persoane sau de obiecte periculoase in multe tari din lume. In aceasta editie a emisiunii Romani Universali veti afla povestea unui roman care si-a dedicat viata si banii, muncii de cercetare, ajungand sa creeze o tehnologie unica in lume, cu un imens impact in viata comunitatilor. Veti afla ce sacrificii a facut si cum a crezut intr-un proiect pe care multi inaintea lui l-au considerat utopic. Realizator Codruta Angelescu

Director imagine Mihai Patrascu

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

(Reluare)

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Pictorul Silviu Oravitzan, la „Biografii necesare”: Credinţa este răspunsul firesc al devenirii mele

Pictorul Silviu Oravitzan, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a Universității de Vest din Timișoara, este invitatul artistei ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 

#tvri