loader
Foto

Galerie foto

Un doctor pentru dumneavoastră - ediții de colecție

La TVR Internațional și online pe TVR+, de luni până joi, de la ora 18:30, echipa "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită, în perioada 21 - 24 septembrie, să vizionați o serie de ediții speciale.

 

Luni, 21 septembrie

PLANTELE ȘI IMUNIZAREA ANTIVIRALĂ - BEST OF

Invitat: dr. ADRIANA TATOMIRESCU, medic nutriţionist, competență în apifitoterapie, director Centrul de Terapie Naturală  ”Alexandra” din Breaza, Hofigal
Plantele au fost, sunt și vor rămâne un sprijin de nădejde pentru organism.
Moderator: Măriuca Mihăilescu

Marți, 22 septembrie

IMPLANTOLOGIA ORALĂ SUB LUPĂ - BEST OF

Invitat: dr. IONUȚ LEAHU,  medic stomatolog, competenţă în implantologie orală, Clinicile "dr. Leahu"
Implantul dentar, ultima tehnologie performantă stomatologică apărută pe piață, nu se recomandă oricui. Până la finalizarea sa, acesta presupune mai multe etape de lucru. Există o serie de recomandări ale medicilor stomatologi înainte și după inserarea implantului.
Moderator: Măriuca Mihăilescu

Miercuri, 23 septembrie

AFECȚIUNILE PIELII ȘI ECHILIBRUL ENERGETIC AL CORPULUI - BEST OF
Invitaţi: dr. DORIN MUNTEANU, medic primar dermatologie–alergologie, DermaVital și psiholog FLORICA MUNTEANU, specialist în medicină integrativă, DermaVital
Pielea este oglinda modificărilor profunde care se desfășoară în organism. Urmăriţi o ediție despre bolile pielii și soluţii pentru a rezolva dezechilibrele energetice!
Moderator: Măriuca Mihăilescu


Joi, 24 septembrie

CARAVANA TVR Internațional 2016 - Un doctor pentru dumneavoastră / Monaco, Paris, München - BEST OF


Medicilor români le este recunoscut profesionalismul din Europa până în cele trei Americi, din Australia până în Asia.
Cristina Timuș s-a întâlnit la Monaco cu Constantin Turchină, medic primar cardiolog respectat, Consul Onorific al României în Principatul Monaco, cu Clara Alexandrescu, care provine dintr-o familie cu 45 de medici și cu Adrian Enică, un medic împlinit profesional care lucrează la Clinica de Gerontologie, Centrul Rainier III, încă de la înființarea ei.
Sorin Sîrbov a cunoscut la Paris medici de excepție: Cristian Nicolae Mihalea, care şi-a câştigat un renume binemeritat în neuroradiologie la Spitalul Kremlin-Bicêtre, Paul Pirtea, specializat în obstetrică-ginecologie la Spitalul Universitar Cochin-Port Royal care ajută, anual, peste 2.500 de pacienţi să-şi împlinească visul de a avea copii, Mircea Marius Secan, proprietarul unei clinici de medicină generală din Paris și Andreea Passard, anestezist în cadrul Departamentului de Anestezie al Spitalului Saint-Antoine.
Ana Maria Ghiur prezintă destinele doctorilor români din Germania: Mihai Iordan, medic urolog în Munchen, cu mii de operaţii realizate în specialitatea pe care o practică dinainte de 1989, deţinător al unei tehnologii care, după spusele sale, va revoluţiona medicina sportivă şi nu numai, Mădălina Dordea care excelează în stomatologie și prof. Horia Sîrbu, şeful Clinicii de Chirurgie Toracică a Spitalului Universitar Erlangen.

***

Producător: Monica Ancuța

Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

Ne găsiți și pe pagina de Facebook a emisiunii.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 10 locații din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța și Iași). Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 021 91 34.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

19:00 Info Diaspora

* Donaţia. Tipuri de donaţii;

Regimul juridic al monumentelor istorice;

Recunoaşterea studiilor făcute în străinatate;

Informaţii despre practica succesorală conform sistemului juridic italian;

Cadastru şi intabulare înainte sau după succesiune?

Jurnalist Răzvan Petrişor

Producător Aura Iosif

19:30 Prezenţe româneşti

*Mirabela Rusu şi Gabriel Blaj, SUA

Marian Voicu vă invită să îi cunoaşteţi pe Mirabela Rusu-lector la Universitatea Stanford şi pe Gabriel Blaj-cercetător la Universitatea Stanford, Acceleratorul Naţional SLAC.

Realizator şi producător Marian Voicu

(redifuzare)

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

Pictorul Silviu Oravitzan, la „Biografii necesare”: Credinţa este răspunsul firesc al devenirii mele

Pictorul Silviu Oravitzan, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a Universității de Vest din Timișoara, este invitatul artistei ...

 

#tvri