loader
Foto

„Un doctor pentru dumneavoastră": Un stil de viață sănătos

Luni și joi, la TVR Internațional, de la ora 19:00,ați revăzut două ediții cu recomandări despre prevenția bolilor și modul sănătos de viață.

 

Măriuca Mihăilescu

Luni, 29 martie

CREDINȚĂ ȘI IMUNITATE

Invitat: dr. TEODOR COLDEA, medic primar medicină sportivă, competență în acupunctură și medicină ayurvedică

(w882)

dr. TEODOR COLDEA

Suntem o părticică din Univers, fiecare dintre noi avem un grăunte din marea energie universală, din Dumnezeu". O ediție de colecție, cu gânduri luminoase, care ne dorim mult să fie de folos în această perioadă dificilă. Învățăm cum să avem grijă de imunitatea noastră și cum mergem mai departe cu credință, cu gândire pozitivă și păstrând echilibrul în toate.

 

Joi, 1 aprilie

UN NOU STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

Invitați: dr. VIRGILIU STROESCU, medic primar endocrinolog.

Din Grecia, dr. GERASIMOS TSILIMIDOS, medic medicină generală

(w882)

dr. VIRGILIU STROESCU

(w882)

dr. GERASIMOS TSILIMIDOS

Se vorbește frecvent despre stil de viață sănătos dar, oare știm cu adevărat ce înseamnă un stil de viață sănătos? Cum e noul stil de viață sănătos aflăm în această ediție în care invitații îndeamnă la cumpătare, dobândirea unei imunități bune și renunțarea la consumul de alcool și a altor substanțe toxice, chiar și în cantități mici. Toate produsele vegetale au vitamine, minerale, proteine, glucide, substanțe fitochimice, hormoni vegetali și sunt recomandate în orice anotimp. Efectul lor este mult mai sigur decât al suplimentelor care, uneori pot avea efecte secundare și pot fi dezechilibrate.

***

Realizator tv: Cristina Anton

Producător tv:  Monica Ancuța

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 10 locații din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța și Iași). Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 021 91 34.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

 

 

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

14:55 Vorbeşte corect!

Producători şi realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

Pictorul Silviu Oravitzan, la „Biografii necesare”: Credinţa este răspunsul firesc al devenirii mele

Pictorul Silviu Oravitzan, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a Universității de Vest din Timișoara, este invitatul artistei ...

 

#tvri