loader
Foto

Ediţie specială "Orizont European", de Ziua Independenţei Republicii Moldova

Într-o zi de sărbătoare pentru Republica Moldova, sâmbătă, 27 august, emisiunea „Orizont European” a pregătit o ediţie specială de la ora 13:00 la TVR MOLDOVA,  de la ora 14:55 (în reluare de la 02:35) la TVR Internaţional şi pe TVR+.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Un sfert de secol de Independenţă pentru Republica Moldova:  
duplex Bucureşti-Chişinău

Pe 27 august se sărbătoreşte ZIUA INDEPENDENȚEI REPUBLICII MOLDOVA.

De unde a pornit şi unde a ajuns Republica Moldova după 25 de ani de independenţă? Ce a fost bine şi ce a fost rău în această perioadă? Care au fost speranţele atunci când s-a semnat Declarația de Independență în anul 1991? Ce gândesc, azi, câțiva dintre semnatarii acesteia şi ce soluţii văd pentru viitor?

Analiza momentului! ORIZONT EUROPEAN - ediție specială, moderată de jurnalista Miruna Munteanu.

Invitați:

În studioul de la Bucureşti: Angela Grămadă, președintele Asociației Experts for Security and Global Affairs, expert spaţiul post – sovietic, și lect. univ. dr. Șerban Filip Cioculescu, analist politică externă, doctor în Științe politice, cercetător științific în domeniul studiilor de securitate.

În studioul de la Chișinău: lect. univ. dr. Petru Negură, sociolog, și Victor Ciobanu, analist politică externă și editorialist.

Ediţia specială a emisiunii „Orizont European” este difuzată sâmbătă, 27 august, de la ora 13:00 şi în reluare la ora 23:00, la TVR MOLDOVA. Emisiunea poate fi urmărită și la TVR Internațional, de la ora 14:55 și în reluare sâmbătă noaptea, de la ora 02:35.

***

Urmăriţi emisiunea  LIVE pe TVR+

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

 

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

18:00 Telejurnal Moldova

Prezentator Vadim Cheptanaru

Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu

Translator mimico gestual

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

*Sport (montaj TVRi)

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

Pictorul Silviu Oravitzan, la „Biografii necesare”: Credinţa este răspunsul firesc al devenirii mele

Pictorul Silviu Oravitzan, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a Universității de Vest din Timișoara, este invitatul artistei ...

 

#tvri