loader
Foto

Despre vindecare şi creşterea copiilor, la “Un doctor pentru dvs.”

În săptămâna 3-6 august, de luni până joi, de la ora 19.00, la TVR Internaţional puteţi revedea ediţii despre vindecare, creşterea copiilor, noile metode din neurochirurgie şi influenţa psihicului în sănătate.

 

Luni, 3 august, se redifuzează ediţia din 13 aprilie

Irninis Miricioiu vă aşteaptă la o discuţie despre vindecare, alături de prof. dr. Pavel Chirilă, medic primar boli interne, specializare fitoterapie şi homeopatie.

“Fără mine nu puteţi face nimic.”(Ioan 15,5). Prof.dr.Pavel  Chirilă mărturiseşte că regretul lui major e timpul pe care l-a pierdut în tinereţe fără să facă ceva pentru Dumnezeu. Convins că oricine încearcă să facă ceva, fără Hristos, nu-i reuşeşte, îndeamnă la rugăciune ca să ne vindecăm şi să nu ne revoltăm. Atunci când suntem sănătoşi,  să ne rugăm  şi mai mult. Cine sau ce ne poate vindeca? Cum sau când ne putem vindeca?

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

 

Marţi, 4 august, se redifuzează ediţia din 23 iunie

Miruna Moraru vorbeşte cu dr. Sofia Nistor, medic specialist în neurochirurgie, despre performanţele în neurochirurgie şi despre microscopul cu fluorescenţă.

Rezecţia tumorilor intracraniene se poate face cu ajutorul unui microscop care dispune de un filtru cu fluorescenţă ce evidenţiază cu precizie zona tumorală ce trebuie extirpată.

Riscurile apariţiei deficitelor neurologice scad mult, recuperarea este mai rapidă, iar pacienţii îşi reiau activităţile într-un timp mai scurt.

Malformaţiile congenitale la copii, rezecţia tumorilor hipofizare, operaţii de hernie de disc la o gravidă - sunt doar o parte din intervenţiile realizate de echipa de medici de la Sibiu.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

 

Miercuri, 5 august, se redifuzează ediţia din 10 iunie

Ana Maria Ghiur stă de vorbă despre dezvoltarea personală a copiilor cu profesorul Florian Colceag, una dintre puţinele persoane care se preocupă activ şi permanent de schimbarea mentalităţilor din sistemul educaţional românesc actual.

Supranumit şi antrenorul de genii, Florian Colceag este matematician, doctor în economie, psihopedagog, preşedintele EDUGATE (Consorţiul Român pentru Educaţia Copiilor şi Tinerilor Supradotaţi şi Talentaţi) şi al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate Gifted Education). Profesor cu 20 de ani de experienţă în educaţia copiilor supradotaţi şi în antrenarea copiilor olimpici la matematică, cu care a obţinut mai mult de 60 de medalii de aur la competiţii internaţionale de matematică, Florian Colceag este şi reprezentant în România al World Council for Gifted and Talented Education.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

 

Joi, 6 august, se redifuzează ediţia din 16 aprilie

Sorin Sîrbov discută cu Cristian Răchiţan, naturopat în Statele Unite, despre cum ne influenţăm singuri viaţa. Devenim ceea ce gândim: sănătoşi şi fericiţi sau bolnavi şi nefericiţi. Noi şi alegerile noastre pot influenţa destinul? Aflăm detalii în această ediţie.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.


***

Partenerii emisiunii:

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii  telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook.

(w100) Floraria TTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dvs. transmise la adresa: office@trias.ro sau pe Facebook.

(w100) HofigalŞtefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră. Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni cauzatori de boala. Pentru mai multe informaţii accesaţiwww.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie saupagina de Facebook.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

18:45 Omul anului

*Reportaje-portret

Episodul 1 şi Episodul 2

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolaie Cozma

19:00 Info Diaspora

* Donaţia. Tipuri de donaţii;

Regimul juridic al monumentelor istorice;

Recunoaşterea studiilor făcute în străinatate;

Informaţii despre practica succesorală conform sistemului juridic italian;

Cadastru şi intabulare înainte sau după succesiune?

Jurnalist Răzvan Petrişor

Producător Aura Iosif

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

Pictorul Silviu Oravitzan, la „Biografii necesare”: Credinţa este răspunsul firesc al devenirii mele

Pictorul Silviu Oravitzan, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a Universității de Vest din Timișoara, este invitatul artistei ...

 

#tvri