loader
Foto

TVRi 20 - ediţia I

TVR Internaţional 20 – o emisiune eveniment care reface povestea celor două decenii de când ne găsim unii pe alții, de când ne căutăm unii pe alţii, de când trăim împreună, noi, românii.

 

Carmen Târnoveanu
TVRi 20

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Carmen Târnoveanu, moderatorul şi realizatorul emisiunii, ştie că mulţi dintre voi aţi traversat prin parcursul propriului destin şi o parte din istoria TVR Internaţional. De ce să nu o evocăm? Facem apel la amintiri prin Arhiva TVR Internaţional, privim onest spre ce am construit împreună şi spre ce înseamnă pentru noi, responsabilitatea unui viitor în care vrem să fim.

În emisiunea TVR Internaţional 20  îi veţi revedea pe acei oameni buni care au găsit partea cu greutate a sensului vieţii: aceea de a nu trăi doar pentru sine, ci şi pentru ceilalţi.

Pentru cei douăzeci de ani de viaţă ai TVR Internaţional, sala Cerchez sau Marele Salon de Recepţie al Muzeului National Cotroceni, reamenajat între 1925-1926 de către arhitectul român Grigore Cerchez în stil neoromânesc, am găsit a fi un loc firesc în care să mai agonisim puţină istorie, este de părere Cecilia Melinescu, producătorul emisiunii.

La prima ediţie dintr-o serie de emisiuni eveniment pe care vă invităm să o urmăriţi şi prin platforma online a TVR, www.tvrplus.ro, Rodica Popescu-Bitănescu, Marcel Pavel şi Paula Seling celebrează douăzeci de ani de viaţă ai TVR Internaţional.

Emisiunea TVR Internaţional 20, sâmbătă şi duminică, ora 21.00

Realizatori: Cecilia Melinescu & Carmen Târnoveanu

Producător: Cecilia Melinescu

 

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

0:35 Copiii spun (R)

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri