loader
Foto

Galerie foto

Emisiunea “Investiţi în România!”, premiată pentru promovarea turismului

Echipa emisiunii “Investiţi în România!” a obţinut premiul special pentru promovarea României ca destinaţie turistică, la cea de-a X-a ediţie a Galei “Margareta de Aur”, care a avut loc în weekendul 21-22 iunie.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

De-a lungul weekendului 21-22 iunie, la “Sărbătoarea pensiunilor, sărbătoarea margaretelor”, vizitatorii au putut analiza ofertele de vacanţă ale pensiunilor ANTREC din toată ţara, din zone tradiţionale precum: Braşov, Covasna, Buzău, Iaşi, Suceava, Mehedinţi, Cluj, Maramureş, Gorj, Vâlcea, precum şi din zona Munţilor Apuseni.

De asemenea, vizitatorii au admirat expoziţii de artizanat şi meşteşuguri tradiţionale ale meşterilor veniţi din toate regiunile ţării şi s-au înveselit cu programul de dansuri şi muzică folclorică ale ansamblurilor din Bran-Moeciu, Teliu şi Alba.

(w882) Margareta

Evenimentul a fost găzduit de Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” şi organizat de ANTREC (Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural), cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism, în parteneriat cu revista “Vacanţe la ţară” şi cu Facultatea de Management din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi de Medicină Veterinară din Bucureşti.

Sâmbătă, 21 iunie, ANTREC a decernat premiile Margareta de Aur, pentru activitatea pensiunilor în anul 2013, festivitate ajunsă la cea de-a zecea ediţie.

Accentul a fost pus pe rezultatele proprietarilor de pensiuni în menţinerea unui nivel ridicat al calităţii serviciilor din turismul rural, pentru păstrarea, evidenţierea şi promovarea tradiţiei locale, identitate prin diversitate gastronomică regională, posibilităţi de agrement. Festivalurile marca ANTREC au fost, de asemenea, premiate.

Juriul de anul acesta a fost format din: Maria STOIAN – Preşedinte Fondator ANTREC România; Cristian Alexandru CATANǍ – Redactor şef  Revista Vacanţe la ţară, Romeo CREŢU - Prof.univ.dr. USAMV - Facultatea de Management şi Marius IONIŢǍ, turist fidel al vacanţelor rurale. Selecţia şi jurizarea au fost făcute în urma propunerilor filialelor ANTREC România şi de experţi în turism.

Sorin Burtea şi Cristina Leorenţ, producătorii emisiunii “Investiţi în România!”, au fost premiaţi cu diplome speciale pentru promovarea turismului rural în România.

(w882) Diplomă C

Găsiţi aici lista premianţilor.

Emisiunea “Investiţi în România!” se difuzează miercuri, de la ora 22.00, în direct, la TVR Internaţional şi este retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR.

Găsiţi înregistrările ediţiilor pe site-ul TVR+.

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri