loader
Foto

Trupa Voltaj, invitată la “Articolul VII”

Reprezentanţii României la Eurovision 2015 s-au aflat, marţi, 28 aprilie, de la ora 22.00, în platoul emisiunii “Articolul VII”, alături de gazda Cristina de Hillerin.

 

Cristina Hillerin
Articolul VII

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Telespectatorii TVR Internaţional au putut intra în direct cu membrii formaţiei Voltaj la numerele de telefon afişate pe ecran în timpul emisiunii sau scriind la adresa de mail articolul7@tvr.ro. Emisiunea se difuzează pe TVR Moldova miercuri, 29 aprilie, de la ora 13.00.

Voltaj, în componenţa actuală, înseamnă: Călin Goia (voce), Oliver Sterian (tobe), Valeriu Ionescu (Bas), Gabi Constantin (chitară), Adrian Cristescu (clape).

Calificată în urma selecţiei naţionale din 8 martie, trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, în prima semifinală a competiţiei, având numărul 15 de intrare în concurs. Alături de artiştii români, în prima semifinală participă: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Atât semifinalele (19 şi 21 mai), cât şi finala din 23 mai vor fi transmise în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

21:00 Vineri seara in direct

*Best of 2

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(redifuzare)

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri