loader
Foto

Galerie foto

Şoimii privesc SPA-ul din spaţiu, iar la Bran e un han de 3...castele!

Duminică, 24 noiembrie, “wellNESSIIMŢIM BINE ÎN ROMÂNIA” a difuzat un reportaj despre investiţiile de la Băile Tuşnad, făcute fix sub Stânca Şoimilor.

 

Răzvan Petrişor
WellNESSIMȚIM BINE ÎN ROMÂNIA

UPDATE: Ediția emisiunii din 24 noiembrie este disponibilă pe TVR+.


Urmăriţi aici sumarul ediţiei de duminică, 24 noiembrie, dar să nu rataţi emisiunea!


Dacă-i balneo, trebuie să fie cu multă apă. Iar dacă-i apă, atunci neapărat nu-i chioară, ci termală. Dacă nu-i termală, obligatoriu e să bolborosească a dioxid de carbon. Pe langă apa medicinală, nu-i respecţi pe turişti dacă nu-i duci la scăldat şi-ntruna cu apă dulce. Piscină! Care pote fi mică, medie sau spre olimpică. Dacă-i însă şi TERMall (termen împrumutat literar din titlul rubricii “HAI LA TERMALL!” - n.aut.) e indubitabil că ai făcut o investiţie spre desfătarea, vindecarea şi relaxarea reumaturştilor, dar şi a corporatiştilor care caută sala de conferinţe ca pe sala de fitness. Sau invers. Cărora le transpiră frunţile în sala de conferinţe, dar costumul de baie şi-l pun doar cand ... wellnessează. Nu invers. Pentru toate acestea fi-va prezentat studiul de caz turistic de la Băile Tuşnad. Unde se investiră milioane de euro, ca să iasă bază... balneospactaculoasă, fix sub Stânca Şoimilor.

Băile Tuşnad

La AGENŢIA DE patrioTURISM din subordinea emisiunii, adevărul se prezintă fără perdea. Aşa că dăm perdeaua la o parte şi, ce să vezi, apare-n cadru Castelul Bran. Doar am primit cameră-n han. Hangiţa lipseşte, dar compensăm cu nişte spaţii de cazare atat de mari, încât hanul ar merita să fie clasificat cu 4... castele!

CONCURS TOUR vă dă premiu un sejur! Pentru două persoane, într-una din staţiunile balneare şi locaţiile wellness din ţară, la alegere!

***

Emisiunea “wellNESSIIMŢIM BINE ÎN ROMANIA” poate fi urmărită duminică, 24 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Tvr Internaţional şi online, live şi înregistrat, pe TVR +.

5:50 Investiţi în România! (R)

* Internaţionalizarea firmelor româneşti

Invitati: Maria Grapini-membru al Parlamentului European, Lucian Rotar-investitor, antreprenor în serie Franţa şi România, Ambasador Repatriot în Franţa, Radu Hanga-preşedinte Bursa de Valori Bucureşti, Cosmin Mălureanu-investitor, antreprenor companie de e-learning, Cristian Tudor-investitor, antreprenor companie agricultură

Moderator Cristina Leorenţ

Grafică Laurenţiu Năstase

Documentarist & Poster Maker Giorgiana Şuşurincă

Jurnalişti tv: Ana Maria Ghiur, Roxana Segneanu şi Răzvan Onesa

Realizator Cristina Leorenţ

Producător Raluca Amzăr

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri