loader
Foto

"Jurnal de bord", un documentar în exclusivitate, la TVRi şi TVR MOLDOVA

Duminică, 14 august, de la ora 21.00, la TVR Internaţional şi TVR MOLDOVA, ați urmărit un documentar, în exclusivitate la Televiziunea Română, despre cel mai mare exercițiu NATO la Marea Neagră, de anul acesta.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Să intri în "casele" marinarilor pe valuri de 2-3 metri, să vezi cu ochii tăi nu una, două... ci douăzeci și două de nave NATO la apus, să poți asculta marea, elicopterele navale și avioanele supersonice în același timp, când știi că sub tine adâncurile ascund un submarin...

Aceasta a fost provocarea pentru a da filele unui "Jurnal de bord" cu o cameră video, un microfon și un aparat foto.

(w882) Jurnal de

Vreme de o săptămână, fregata "Regina Maria" i-a devenit casă jurnalistului TVR Răzvan Cojocariu, iar oamenii "Reginei", gazde. A fost o experiență atât de intensă, încât nu putea să o păstreze doar pentru el. Așa cum, atunci când ți se întâmplă ceva extraordinar, alergi într-un suflet la cel mai bun prieten să povestești.

(w882) Jurnal de

Astfel, el a scris, filă cu filă, paginile unui "Jurnal de bord", un documentar în exclusivitate la Televiziunea Română despre cel mai mare exercițiu NATO la Marea Neagră, de anul acesta. O poveste de pe valuri, cu oameni și nave, de "Ziua Marinei Române".

(w882) Jurnal de

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

0:35 Copiii spun (R)

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri