loader
Foto

Investiţiile în sănătate, pe agenda autorităţilor

Paula-Marinela Pîrvănescu, secretar de stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Attila Laszlo, preşedinte Comisia de Sănătate Publică, Senatul României, dr. Ionuţ Leahu, medic implantolog, proprietar şi manager Clinicile Dr. Leahu, dr. Dan Mitrea, medic neurolog, fondator Clinica Neuroaxis, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, pe 15 mai, la TVRi, de la ora 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

În ultimii ani, am asistat la migraţia agresivă a halatelor albe. În această ediţie, vă prezentăm două poveşti de succes scrise de medici care au ales să investească în România.

Povestea Clinicilor Dr. Leahu îşi are începuturile în ianuarie 2010. La numai 26 de ani, tânărul antreprenor investea în jur de 2.000 de lei în primul său cabinet dentar din Popeşti Leordeni, apoi 40.000 de euro în prima clinică, cea din Floreasca, în februarie 2011. În momentul de faţă, deţine cinci clinici, una deschisă în acest an la Piteşti şi patru în Bucureşti. Săptămâna trecută, echipa a sărbătorit 7 ani de excelenţă în stomatologie. Dr. Ionuț Leahu a strâns în jurul său o echipă de medici de excepție. Pacienții se bucură tratamente inovatoare, iar aparatura este cea care îi ajută pe medici să obțină cele mai bune rezultate.

Doctorul Dan Mitrea a înfiinţat în 2017 împreună cu alţi asociaţi Clinica Neuroaxis. Este primul centru de neurologie din Bucureşti, construit după principiul “One Stop Shop”. Cabinetele sunt amenajate într-un spaţiu modern, dotat după cele mai înalte standarde. În aproximativ un an de la inaugurare, peste 600 de pacienţi i-au trecut pragul, atraşi de profesionalismul echipei, cea mai mare parte dintre medici având supra-specializări la unele dintre cele mai importante spitale de neurochirurgie din Europa.

Investiția în sănătate înseamnă investiție în resurse umane și în infrastructură medicală. Este nevoie de un sistem guvernat de reguli clare, susţinut financiar pe termen lung. Discutăm cu antreprenori şi autorităţi despre reforma în domeniul sănătăţii şi programele de investiţii în domeniu.

Emisiunea “Investiţi în România!” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova pe postul TVR MOLDOVA.

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

0:35 Copiii spun (R)

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

(Reluare)

1:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitat Octavian Belu

Emisiune de Eugenia Vodă

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri