loader
Foto

„Investiţi în România!” este îndemnul antreprenorilor cu afaceri de succes

Ing. Constantin Chiurciu - director general al societăţii Romvac din judeţul Ilfov şi  Fănel Pavel - administratorul firmei Fancris din Giurgiu au fost invitaţii lui Sorin Burtea în ediția de miercuri, 8 ianuarie, la TVR Internaţional.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția de miercuri, 8 ianuarie, este disponibilă online pe TVR+

* ROMVAC este o companie cu capital 100% românesc şi activităţi în domeniul medicinei veterinare. Societatea din Ilfov are în portofoliu peste 200 de vaccinuri şi medicamente concepute de propria divizie de cercetare, destinate speciilor de animale. Este singura deţinătoare a unei ferme pentru creşterea păsărilor libere de germeni patogeni din Sud-Estul Europei. Diversificarea activităţii de fabricaţie a dus la extinderea reţelei de promovare şi distribuţie – un parc auto propriu, 36 de depozite în toată ţara, 11 farmacii. Anual, aproximativ un milion de euro sunt investiţi în utilaje, amenajare clădiri, reţea de desfacere, transport. Echipa înseamnă peste 400 de angajaţi, iar cifra de afaceri a depăşit 10 milioane de euro anul trecut.

* Istoria societăţii FANCRIS, specializată în producţia de sobe, începe în urmă cu 20 de ani. Astăzi, firma din Giurgiu are o cifră de afaceri de peste două sute de mii de euro. Echipa este formată din 7 meseriaşi calificaţi la locul de muncă. Toate sobele sunt fabricate manual. Teracota este achiziţionată de la fabrici renumite din Transilvania, mai exact din Mediaş, Deva sau Bistriţa. O parte din ceramica folosită este pictată într-un atelier din judeţul Giurgiu. Din portofoliu fac parte sobe fixe, pe stativ sau pe roţi, dar şi centrale termice din teracotă, proiectate să funcţioneze cu un consum minim de lemne. În acest moment, fabrica produce mai ales pentru piaţa internă, însă una dintre ţinte este exportul.

“Pe lângă poveştile celor doi investitori, din emisiune nu lipsesc sugestiile şi întrebările transmise prin telefon şi media sociale, care constituie o legătură permanentă cu telespectatorii din lumea întreagă,” este de părere Sorin Burtea, moderatorul şi producătorul programului.

Emisiunea Investiţi în România!-Afaceri de succes este în direct, la TVR Internaţional, este retransmisă în Republica Moldova prin noul post TVR şi poate fi urmărită online, pe TVR+.

6:20 Regatul Sălbatic

Producător Mihai Enea

6:55 Imnul României

 
„Fraţii Jderi”, în topul celor mai vizionate filme românești

TVR Internațional programează sâmbătă, 11 mai, de la ora 23:30, „Frații Jderi” (România, 1974), după romanul omonim al lui Mihail Sadoveanu. ...

Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, am revăzut o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, ...

 

#tvri