loader
Foto

Galerie foto

Galele de susţinere a României la Eurovision - o producţie TVRi

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, a participat la prima gală de susținere. S-a întâmplat vineri, 5 aprilie, de la 21.30, în direct, la TVR Internațional şi TVR MOLDOVA

 

Destinaţia Tel Aviv

"Galele de susţinere a României la Eurovision reprezintă un proiect important pentru noi, TVR Internaţional, singurul post de televiziune cu programe dedicate diasporei. Mai mult decât atât, credem că miza noastră, a tuturor, este ca România să fie cunoscută în lume prin ceea ce are mai valoros. Românii din străinătate trebuie să știe că noi, cei de-acasă, avem nevoie de ei. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision se bazează în votul lor", spune Cristina Leorent, director TVR Internațional.

(oar_w460)

Aşa că în fiecare vineri, de la 21.30, pornim spre Destinația Tel Aviv, printr-un show extraordinar, transmis în direct, la TVR Internațional şi TVR MOLDOVA.

Gazda spectacolelor de susţinere a României la Eurovision este Carmen Târnoveanu, jurnalist al Televiziunii Române, care, de ani buni, face parte din echipa TVR Internațional.

(oar_w460)

Vineri, 5 aprilie, de la 21.30, în direct, la TVR Internațional şi TVR MOLDOVA, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, a participat la prima gală de susținere.

(oar_w460)

Alături de Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii, au venit cu mesaje de susținere pentru Ester Peony, artiştii Marcel Pavel, Sanda Ladoşi, Ionuț Galani, Alis Făiniţă, Ansamblul de Dansuri Grecești Kymata, prezenţi în studioul emisiunii. Cele mai emoționante au fost intervențiile conaţionalilor din străinătate. Românii din Spania, Israel, Franța, Italia au vrut să vorbească cu Ester Peony şi să-i transmită mesajele lor de încurajare.

(oar_w460)

A fost o seară în care ne-am bucurat să fim împreună, noi, românii de-acasă și românii din străinătate. Aceasta este, de fapt, și ideea acestor gale – spectacol pentru a o susține pe Ester Peony, reprezentantă României la Eurovision. Românii de peste tot din lume, de oriunde s-ar află, votează România!, spune Carmen Târnoveanu, gazda emisiunilor din fiecare vineri seară produse de TVR Internațional.

(oar_w460)

Cristina Nichita, prin atelierul său de creaţie vestimentară, se alătură Galelor Destinaţia Tel Aviv, de susţinere a Eurovision România, realizând vestimentaţiile moderatoarei Carmen Târnoveanu, creaţii unicat ale mărcii româneşti Nichi.CristinaNichita.

(oar_w460)

 

 

 

 

21:00 Vineri seara in direct

*Best of 2

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(redifuzare)

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri