loader
Foto

Galerie foto

Gala divelor la „Drag de România mea!”

Duminică, 17 martie, ora 15.00, la TVR 2, ați putut să revedeți o ediție a emisiunii „ Drag de România mea!” dedicată galei a zecea a sezonului 10 aniversar. A fost o gală cu multe surprize, duete inedite, emoție, romantism și patru dive ale muzicii româneşti.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

A debutat la doar 8 ani, iar în 2005 a ocupat locul al treilea, împreună cu trupa Sistem, la Concursul Muzical Eurovision. Luminița Anghel a revenit la "Drag de România mea!" cu energie şi cu cele mai frumoase melodii.

(w882) Anghel Fue

Este câştigătoarea primei ediţii a Concursului "Vedeta Populară" şi reprezintă cu cinste folclorul autentic al judeţului Sălaj. De data aceasta, Alexandra Chira a renunțat la costumul popular pentru a ne încânta cu un alt gen muzical.

(w882) Chira si F

Solistă de muzică uşoară foarte apreciată, Sanda Ladoşi este, de câţiva ani, şi acrobată de circ. Artista ne-a adus piese semnate de compozitorii Mihai Constantinescu şi Dan Iagnov.

(w882) Sanda Lado

Are o voce aparte şi este o forță artistică unică. Este cantautoare, realizatoare de emisiuni de televiziune şi actriţă. Este, pur şi simplu, Corina Chiriac, un simbol cu o carieră de peste 50 de ani.

(w882) Corina Chi

Nu au lipsit surprizele muzicale marca Paul Surugiu - Fuego, alături de trupa Supermarket şi de baletul condus de Florin Mariș.

(w882) Fuego micr

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00, ora României

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

 

18:00 Telejurnal Moldova

Prezentator Vadim Cheptanaru

Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu

Translator mimico gestual

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

*Sport (montaj TVRi)

18:45 Europa Azi

Realizator Vitalie Enache

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri