loader

Drag de România mea!

Paul Surugiu-Fuego prezintă un show spectaculos duminica, de la ora 15.00, la TVR 2, care îmbină poveştile de ieri şi azi cu muzica exclusiv românească şi care aduce calitatea în prim plan. Cel de-al XII-lea sezon al emisiunii „Drag de România mea!” a debutat, la TVR 2, pe 24 martie, cu un concert aniversar, ce a marcat 30 ani de carieră, susţinut de Paul Surugiu Fuego la Sala Palatului.

 

 

Paul Surugiu-Fuego şi „Drag de România mea!” se întorc la TVR 2 cu un nou sezon plin de culoare, oameni talentați, vedete consacrate, dar şi artişti aflaţi la debut.

Telespectatorii „Drag de România mea!” se vor bucura de duete inedite, interpretate de Fuego și invitații săi şi de gale de folclor cu artiști renumiţi, care păstrează tradițiile autentice. Veți avea ocazia să vedeți noutăți, precum jocuri, glume și provocări inedite între mai multe echipe de artiști, dar și momente emoţionante de muzică și poezie, un divertisment variat așa cum ne-am obișnuit. Paul Surugiu-Fuego şi invitaţii săi se vor afla într-un decor nou, în mijlocul publicului, alături de balet și band.

„Sezonul 12 al emisiunii „Drag de România mea!” va fi unul spectaculos, schimbat, diferit! Ne vom întrece, alături de artiști speciali, în cunoștințe muzicale și nu numai, în jocuri aparte, totul sub semnul divertismentului de calitate!”, promite Paul Surugiu Fuego la începutul unui nou sezon al aşteptatei emisiuni TVR 2.

În fiecare duminică, de la ora 15:00, artistul ne dă întâlnire la „Drag de România mea”, alături de vedete cunoscute și multă muzică de calitate, fie că vorbim de pop, de folclor, de muzică lăutărească sau alte genuri.

„Sunt aproape șase ani neîntrerupți ai unui proiect TV clasic, care face audiențe și care oferă oamenilor o alternativă la decență”, adaugă artistul.

***

Dinamice, pline de surprize, emoții și momente unice, galele “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, prezentate de Paul Surugiu-Fuego, sunt o reverență făcută în fața valorilor autohtone, un motiv în plus pentru a ne mândri și pentru a vedea că avem artiști, actori, scriitori, sportivi ce merită să fie arătați și aplaudați.

Aveți parte, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, de 100 de minute din România frumoasă, plină de o mulțime de exemple demne de urmat, de istorie, tradiție, noutate, energie, precum și de eterne reverențe aduse trecutului, dar și viitorului ce se arată a fi măreț.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+ .

Foto: Ana Maria Halalai

Producător: Codruța Prunariu

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal *Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

*Sport (montaj TVRi)

*Meteo (montaj TVRi)

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 

#tvri