loader
Foto

Faţă în faţă cu opoziţia pro-europeană

Andrei Năstase, candidatul la prezidenţiale din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr a fost invitatul emisiunii „Punctul pe AZi”, miercuri, 14 septembrie, de la ora 21:00, la TVR MOLDOVA şi joi, de la 9:00, la TVR Internaţional.

 

Vitalie Guţu
Punctul pe AZi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Maratonul candidaților la funcția de șef al statului Republica Moldova continuă la TVR Moldova. În această seară invitatul jurnalistului Vitalie Guțu este candidatul la prezidențiale din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Vor fi puse în discuție cele mai „arzătoare" probleme ale statului. Cine totuși va fi candidatul unic din partea opoziției pro-europene: Andrei Năstase sau Maia Sandu și cum ar trebui să fie profilul unui președinte al Republicii Moldova de astăzi?

Răspunsul la acestea, dar și la alte întrebări ale realității politice de la Chișinău, aflați în cadrul emisiunii Punctul pe AZi, începând cu ora 21:00.

***

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

 

 

0:35 Copiii spun (R)

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

(Reluare)

1:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitat Octavian Belu

Emisiune de Eugenia Vodă

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri