loader
Foto

Echipa TVR Internațional vă urează Sărbători fericite!

Îi urmăriți zilnic, la TVR Internațional! Ei sunt cei care aduc informații pentru voi, cei plecați din țară, despre comunitățile voastre, ideile de afaceri, problemele sociale, economice, juridice, de sănătate.

 

Zi de zi, îi primiți în case, v-au devenit prieteni! Se pregătesc mereu cu răspunsuri și sfaturi pentru a fi alături de voi.

De aceste Sărbători, prezentatorii TVRi vă transmit din inimă, să aveți parte de bucurii și timp alături de cei dragi, să sărbătoriți românește.

(w882) Cristina T
Minunea Sărbătorilor de Crăciun s-a împlinit în familia noastră! Are miros de lapte crud și nume de Sfinți: Petru Ștefan! Vă doresc, români de pretutindeni, Sărbători liniștite și frumoase, precum ale noastre!
Cristina Timuș / Un doctor pentru dumneavoastră

(w882) Irninis Mi
Când eram mică, îmi plăceau tare mult poveștile. Dar cărui copil nu îi plac istorisirile cu feți frumoși, zâne și întâmplări miraculoase? Vă doresc ca anul care vine să vă fie de poveste. Încărcat cu daruri și cu bucurii! Cu clipe magice rupte din basm! Cu tinerețe fără bătrânețe și dragoste fără sfârșit. Și când vreodată treceți prin clipe dificile, să nu uitați că poveștile au întotdeauna happy-end! La Mulți Ani!
Irninis Miricioiu / Un doctor pentru dumneavoastră

(w882) Miruna Mor
Sărbătorile de iarnă înseamnă, în primul rând, acele momente speciale petrecute alături de familie, acasă, cu miros de cozonaci, colinde și voie bună. Pentru românii de pretutindeni, sper că am reușit să vă aducem, prin programele TVR Internațional, un colț de România la dumneavoastră acasă. Îmi doresc să ne fiți alături și în 2015. Vă doresc Sărbători frumoase, un An Nou plin de împliniri și multă sănătate!
Miruna Moraru / Un doctor pentru dumneavoastră

(w882) Ana Maria
Un Crăciun fericit românilor de pretutindeni! S-aveți parte de liniște albă sub cetina verde împodobită. Sănătate, bucurii, gânduri bune și multă lumină!
Ana Maria Ghiur / Un doctor pentru dumneavoastră

(w882) Sorin Sîr
Sfintele Sărbători să vă găsească sănătoși și fericiți și să vă aducă tot binele din lume. Să ne revedem bucuroși pe TVR Internațional! Un An Nou îmbelșugat! La Mulți Ani!
Sorin Sîrbov / Un doctor pentru dumneavoastră

(w882) Angela Avr
Le mulțumesc tuturor celor care au încredere în răspunsurile pe care le oferim și ne sună sau ne scriu în număr atât de mare, de aproape 15 ani, de când suntem “Avocatul dumneavoastră” în fiecare săptămână, timp de o oră. Să vă dea Dumnezeu Sărbători fericite, sănătate și numai bucurii. Să aveți liniște în suflet, pace în casă și telcomanda pregătită în fiecare luni, pentru a fi prezenți la întâlnirea noastră!
Angela Avram / Avocatul dumneavoastră

(w882) Adrian Buc
Sărbători frumoase, cu gânduri bune și sincere! După lecția voastră de curaj și solidaritate, aici în țară, simțim mai mult ca oricând dorința și nevoia de a reconstrui România. S-auzim de bine!
Adrian Bucur / Articolul VII

(w882) Sorin Burt
De regulă, emisiunile economice nu se difuzează de Sărbători. Mi-ar fi plăcut să vă privesc în ochi și să vă urez sănătate, bucurii, noroc! De aproape 14 ani, intrăm în casele dumneavoastră prin intermediul emisiunii "Investiți în România!”. Suntem o echipă care crede în performanță, care continuă să construiască și mai ales, care se mândrește cu telespectatorii ei. Vă iubim și vă mulțumim că ne apreciați și că ne urmăriți în fiecare săptămână, la TVR Internațional. Să ne regăsim cu bine în 2015! Sărbători fericite și La Mulți Ani!
Sorin Burtea / Investiți în România!

(w882) Corina Dob
În speranța că anul 2014 a marcat începutul unei frumoase prietenii, vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați și sperăm ca în anul care vine să așteptați cu interes fiecare întâlnire cu "Corespondenții TVRi", cu ajutorul cărora încercăm să-i aducem împreună pe românii de pretutindeni. Din partea echipei emisiunii, vă urez Sărbători fericite, cu pace, bucurie și prietenie! La Mulți Ani!
Corina Dobre / Corespondent TVRi

(w882) Miruna Mun
În primul rând, vă urez sănătate, că-i mai bună decât toate. Dar și noroc, că sănătoși erau și pasagerii de pe Titanic. Și multe bucurii, în fiecare zi!
Miruna Munteanu / Orizont European

21:00 Petrecere… cu cântec

*Editia 3

"Petrecere...cu cântec!" este un show muzical de divertisment, amplu și complex, având ca principal invitat o personalitate de top din folclorul românesc. Acesta va avea alături, la rândul său, prieteni, colegi de scena și de generație, dar și tineri interpreți aflați la început de drum, lansați și susținuți de Televiziunea Română.

Jurnalist Anamaria Voicu.

Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

23:00 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: Turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, am celebrat Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor | VIDEO

Ediţiile speciale au putut fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur ...

 

#tvri