loader
Foto

Galerie foto

Duelul pianelor vă invită la o ediţie specială de sărbătoare

În prima zi de Crăciun - duminică, 25 decembrie, la TVR 2 şi TVR HD de la ora 16.10 (la TVRi de la 18.00 şi la TVR Moldova de la 21.00) - alături de  Adrian Enache, Paula Seling, Ovi şi invitaţii lor.

 

Duelul pianelor

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Duminică, 25 decembrie, Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi Jacobsen vă invită să petreceţi împreună Crăciunul urmărind Duelul pianelor - o ediţie specială de sărbătoare.

Pe parcursul a 100 de minute, ei vor reuşi, împreună cu invitaţii lor, să îmbine magia sărbătorilor de iarnă, cu magia cântecului şi a circului. Veţi petrece momente unice alături de: Mirabela Dauer, Silviu Biriş, Luminiţa Anghel, Maria Dragomiroiu dar şi a altor artişti, precum Ovidiu Homorodean,  Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor,  Corul de copii "Andante", Ceata Junilor, Trupa Superchill şi mari maeştri ai circului cu numerele lor senzaţionale.

Gazda generoasă a acestei ediţii este Circul Globus din Bucureşti - sub a cărui cupolă, în arena gătită de sărbătoare, numeroşi copii, părinţi şi bunici au venit să se bucure de surprizele pregătite. Feeria de Crăciun va fi completată de colinde, cadouri, bună dispoziţie şi numere senzaţionale de circ – inclusiv... o ninsoare.

Vă aşteptăm, aşadar, să petreceţi prima zi de Crăciun alături de artişti talentaţi, de oameni frumoşi şi de cea mai bună muzică – totul sub cupola circului – la o ediţie specială de “Duelul pianelor”!

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri