loader
Foto

Despre tuberculoză, detoxifiere şi creşterea copiilor, la “Un doctor pentru dvs.”

Săptămâna aceasta, echipa emisiunii “Un doctor pentru dumneavoastră” vă aşteaptă, de luni până joi, de la ora 19.00, cu noi subiecte de sănătate şi prevenţie, alături de invitaţi de marcă din domeniul medical.

 

Odată cu încâlzirea vremii e momentul să discutăm şi despre detoxifierea organismului şi noile metode din domeniu, dar şi despre nutriţie şi viaţa sănătoasă. Apoi să ne oprim asupra tuberculozei, o boală care încă e prea prezentă în România şi face victime. Iar spre finalul săptămânii să trecem în revistă câteva aspecte ale artei de a creşte copiii.

Luni, 23 martie

Irninis Miricioiu v-a dat întâlnire cu dr. Adriana Tatomirescu, specialist în nutriţie şi apifitoterapie, care a vorbit despre detoxifierea organismului, metode clasice versus metode moderne.

(w882) Irninis Mi

Invitata ediţiei ne-a dezvăluit o metodă de detoxifiere unică în România şi în Europa: împachetări corporale cu spirulină vie. Metoda şi-a dovedit eficienţa, printre altele, şi în ameliorarea inflamaţiilor şi a durerilor reumatice, în reducerea celulitei şi în stimularea circulaţiei la nivel tegumentar.

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Marţi, 24 martie

Miruna Moraru vă aşteaptă la o discuţie despre tuberculoză, alături de invitatul ediţiei, prof.univ. dr. Constantin Marica, vicepreşedintele Societăţii Române de Pneumologie, Preşedintele Societăţii Academice de Tuberculoză, expert  la Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, şef secţie Inst.de Pneumologie "M.Nasta".

(w882) Miruna Mor

Este tuberculoza o problemă naţională sau nu? Invitatul ediţiei ne lămureşte, în primul rând, dacă tuberculoza e o problemă reală şi cronică. Anual, pe 24 martie, cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva Tuberculozei, atragem atenţia asupra uneia dintre cele mai vechi boli care a afectat umanitatea şi care încă mai ucide oameni zilnic. Specialiştii s-au confruntat cu numeroase probleme legate de medicaţia necesară pentru tratarea tuberculozei din cauza unor noi forme ale bolii care devin rezistente la tratamentele tradiţionale.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, 25 martie

Ana Maria Ghiur ne-a convins de ce contează sănătatea şi cum să o menţinem printr-un stil de viaţă cât mai sănătos. Invitata ediţiei a fost Adriana Giugula, fitoterapeut şi consultant în nutriţie. Ea încearcă o abordare completă a omului: minte, trup şi spirit.

(w882) Ana Maria

Stil de viaţă sănătos înseamnă o vitalitate crescută, o imunitate şi o sănătate bune,  dar şi energie pe un nivel ridicat la orice oră din zi. Trebuie doar să fim interesaţi să arătăm că ne pasă de sănătatea noastră şi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a o găsi şi păstra la cote maxime. Mai multe informaţii, miercuri, de la ora 19.00.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Joi, 26 martie

Sorin Sîrbov a discutat despre arta de a ne creşte copiii, alături de dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, invitata ediţiei de joi. Aceasta a vorbit despre cum să ne creştem copiii sănătoşi, frumoşi şi echilibraţi, dar şi despre afecţiunile de sezon care dau de furcă micuţilor şi părinţilor lor. Experienţa unui medic care a trăit zeci de ani în mijlocul copiilor şi care încă activează cu succes, vă va fi cu siguranţă de folos.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

(w882) Sorin Sîr

**

Ştefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră.

Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni cauzatori de boala.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie sau pagina de Facebook.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

1:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitat Octavian Belu

Emisiune de Eugenia Vodă

2:00 Antidot la uitare (R)

*Grigore Moisil

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri