loader
Foto

Despre priorităţile Moldovei faţă de UE, luni la „Orizont European”

Luni, 23 martie, de la ora 21.00, la TVR Moldova și marţi, 24 martie, de la ora 10.00, la TVR Internaţional, Miruna Munteanu vorbeşte despre prima reuniune a Consiliului de Asociere R. Moldova-UE.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Rezultatul alegerilor din 22 martie, din Gagauzia. Bașcanul va fi ales pentru o perioadă de patru ani. Totodată, el va fi numit și membru al Guvernului de la Chișinău. Başcanul (conducătorul Găgăuziei) este cea mai importantă funcţie în ierarhia administrativă. Care va fi direcţia de dezvoltare a autonomiei după alegeri? Este primul subiect abordat în cadrul emisiunii din 23 martie.

Preşedintele Klaus Iohannis in vizită în Ucraina, 17 martie. România și Ucraina își vor coordona acțiunile în privința Transnistriei. La o înțelegere în acest sens s-a ajuns în cadrul discuțiilor pe care președintele român Klaus Iohannis le-a purtat cu omologul său ucrainean, Petro Poroșenko.

Alături de Miruna Munteanu, în platoul emisiunii vor fi Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române şi Oazu Nantoi, director de programe în managementul conflictelor, Institutul de Politici Publice din Chişinău.

**

TVR Moldova este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri