loader
Foto

Despre imaginea Republicii Moldova la Bruxelles, la "Punctul pe AZi"

Luni, 23 mai, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA şi marţi, 24 mai, de la ora 9.00, la TVR Internaţional, Vitalie Guţu a discutat despre cele mai fierbinţi subiecte de actualitate de peste Prut.

 

Vitalie Guţu
Punctul pe AZi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Invitatul ediției este europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Oficialul se află într-o vizită de lucru la Chișinău și va avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, lideri politici, dar și cu reprezentanții Societății Civile. În cadrul emisiunii vom afla împreună cum este văzută Republica Moldova de la Bruxelles și dacă mai are șanse Chișinăul să recupereze imaginea de lider în cadrul Parteneriatului Estic. 

De asemenea, vom vedea care sunt intențiile politicienilor de la Chișinău referitoare la "salvarea" Republicii Moldova.

**

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri