loader
Foto

Despre afecţiunile genunchiului, joi la “Un doctor pentru dumneavoastră”

Joi, 19 iunie, de la ora 18.00, la TVR Internaţional, Cristina Timuş a stat de vorbă cu medicul Dan Barbu despre afecţiunile genunchiului.

 

Cristina Timuș

Ediţia emisiunii este disponibilă pe TVR+

Dan Barbu, medic primar Ortopedie şi Traumatologie, este şeful Clinicii de Ortopedie a Spitalului Clinic de Urgență, București  şi vicepreședintele Comisiei Naţionale de Ortopedie.

Ce afecţiuni se ascund în spatele durerii de genunchi şi cum se pot trata acestea? Conform statisticilor, mai mult de jumătate din populaţia globului se confruntă cu dureri de articulaţii.

Dintre acestea durerea de genunchi este cea de care se plâng pacienţii în mod frecvent. Cu siguranţă, fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu a avut o astfel de durere.

Cât de grave sunt durerile de genunchi şi ce ascund ele aflaţi joi, de la ora 18.00, la TVR Internaţional.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

0:35 Copiii spun (R)

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri