loader
Foto

De la mare la Râşnov, la “wellNESSIIMŢIM BINE ÎN ROMÂNIA”

Pe unde a mai hoinărit Răzvan Petrişor am aflat duminică, 19 ianuarie,  la “wellNESSIIMŢIM BINE ÎN ROMÂNIA”, la TVR Internaţional.

 

Răzvan Petrişor
WellNESSIMȚIM BINE ÎN ROMÂNIA

Ediția emisiunii de duminică 19 ianuarie este disponibilă online pe TVR+

SPActaculoasă e marea, prin definiţie. Nici nu conteză anotimpul când alegi să-ţi faci cură marină. Mai ales dacă, informat fiind de noi, devii oaspetele unicului centru wellness adevarat, ba chiar spa medical, deschis în extrasezon pe Litoral. Un adevarat termall, căci ai şi nămol de techirghiol atât de vindecător, plus electroterapie, dar şi contact cu iubitoare braţe ori bête.. de bambus. Cât despre piscină, jos.. casca de baie!

Avem 40 la sută din resursele balneare ale Europei. Dar ştim să le vindem, nu în stare brută, ci împachetate turistic? Răspund cei mai bine pregătiţi români în..balnearketing: marketing balnear!

Oricât ne-am învârti şi ne-am învârti, tot la Râşnov am nimeri! La o pensiune în formă de arc de cerc. Ca să fie toate camerele însorite! Altă propunere de neocolit făcută de agenţia noastră de patrioTURISM. Şi nici nu va verifica nimeni ce băuturi şi câte luaţi de la bar! Fie că staţi în cameră cu balcon sau în propria rulotă!

***

Emisiunea “wellNESSIIMŢIM BINE ÎN ROMANIA” poate fi urmărită duminica, de la ora 19:00, la Tvr Internaţional şi online, live şi înregistrat, pe TVR +.

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri