loader
Foto

Carmen Târnoveanu, invitată în Irlanda de soprana Ianna Novac | VIDEO

Emisiunea TVRi "Dăruiește Românie!" intră în casele artiștilor prin intermediul internetului în această perioadă de distanțare socială cauzată de COVID-19.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Vineri, 3 aprilie, la prima ediție specială a emisiunii "Dăruiește Românie!", i-ați putut vedea și asculta pe: soprana Ianna Novac, tenorul Octavian Dobrotă și Adrian Novac.

(w882)

Carmen Târnoveanu l-a cunoscut pe fratele Iannei Novac, Adrian Novac, stabilit în Irlanda de peste 20 de ani. Acesta a împărtășit din trăirile lui pentru telespectatorii TVR Internațional:

“Este o zi cu soare, e frumos, stăm în casă. Nu ni se permite să circulăm prin oraș, ieșim de 3 ori pe săptămână pentru strictul necesar. Sunt reguli stricte la care se adaugă altele noi. Suntem de aproape 20 de ani în Irlanda. 7 ani am stat în Kork, în sudul Irlandei, apoi, datorită jobului, ne-am mutat mai la sud de Dublin, în Waterford. Este o poveste de viață, în august m-am căsătorit, la o lună s-a căsătorit și Ianna. A fugit vremea, ne-am trezit în Irlanda, sunt 20 de ani. Despre comunitatea de români de aici, suntem mulți, avem o comunitate în fiecare oraș, în Waterford, Kork, Dublin, aproape în toată Irlanda. Ne întâlnim cu toții mai ales duminica la Sfintele Liturghii.”

Mai multe detalii, vă invităm să descoperiți aici:

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri