loader
Foto

"Avocatul dumneavoastră": depre conflictul de muncă și moștenire

V-am invitat să revedeți o dezbatere, din perspectivă juridică, centrată pe conflictul de muncă și moșteniri, luni, 20 iulie, de la ora 21.00, la TVR Internațional.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

În prima parte a emisiunii, avocații Dragoș Chirilă și Ioan Stoicescu a explicat ce sunt conflictele de muncă și care sunt cele mai cunoscute motive ce duc la declanșarea lor.

Conflictul dintre angajați și angajatori este analizat din perspectivă economică, profesională sau socială.

Emisiunea include rubrica Info, în care avocatul Carmen Madlen Nedea dezvoltă tema moștenirii sau a practicii succesorale în Italia.

***

Moderator și producător: Angela Avram

Jurnalist: Aura Iosif

 

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

0:35 Copiii spun (R)

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri