loader
Foto

Galerie foto

Agrement pentru toate preferințele la „Cheile Grădiştei” Fundata

Cei care decid să petreacă weekendurile sau vacanţele la Cheile Grădiştei au de ales dintr-o multitudine de activităţi sportive şi de recreere. Tot ce trebuie să facă este să accepte provocarea aventurii.

 

Dar să le luăm pe rând. Amatorii de relaxare şi trândăveală au pub-ul din Resortul Fundata, care este locul perfect pentru socializare cu prietenii sau pentru un joc de biliard ori ping-pong.

Cei pasionaţi de lectură și de arta ceaiului sunt aşteptaţi la T-Shop, ceainăria din staţiune, situată în partea superioară a complexului, unde se deschide raiul cărților și al aromelor de ceai și cafea. Totul într-un cadru intim, şic, care creează o atmosferă relaxantă şi prietenoasă.

Fiindcă la Fundata timpul liber nu trebuie irosit nici măcar o clipă, oricând vă stă la dispoziţie centrul SPA al complexului, unde aveţi de toate: piscină, jacuzzi, saune, saloane de masaj. Mai multe detalii aici.

Cei care pun munca mai presus de orice pot îmbina utilul cu plăcutul şi invita partenerii de afaceri într-una dintre sălile de conferinţe din acest complex. Găsiţi toate dotările tehnice necesare şi o echipă de profesionişti gata oricând să vă ofere asistenţă.

Sport

Totuşi, chiar dacă nu sunteţi un împătimit al sportului, dar aţi ajuns aici, noi vă recomandăm să răspundeţi provocării gazdelor şi să încercaţi măcar una din multiplele activităţi sportive pe care le oferă complexul turistic.

Găsiţi tot ce vă trebuie pentru sporturile de iarnă sau de vară, de la săniuţe, la schiuri, rachete de tenis, biciclete şi maşini de teren şi, bineînţeles, terenuri aferente. Puteţi face turneuri de  off-road, dacă sunteţi pasionaţi de şofat, sau alege sporturi de echipă ca fotbalul şi voleiul.

Mai mult, dacă preferați adrenalina, alegeți paintball, tir cu arcul sau o excursie în parcul de aventură, plus câteva trasee de cicloturism din zonă sau, de ce nu, cursuri de echitaţie.

Pentru cei clasici în gusturi, complexul oferă şi activităţi de tip fitness, în săli de forţă şi fitness ultramoderne.

***

  • Dacă vreţi şi voi să petreceţi un sejur de neuitat la ”Cheile Grădiştei”, în Moieciu – Fundata, județul Brașov, să faceţi sport aici sau pur şi simplu să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de frumuseţea naturii, înscrieţi-vă la concursul TVR Internaţional “România vacanţelor tale”
  • Mai multe detalii şi regulamentul de participare AICI.

 

14:55 Vorbeşte corect!

Producători şi realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă

15:00 România…în bucate

*TVR Iaşi

Descriptio Moldaviae

Reţete moldoveneşti de post cu urzici, gătite la Mănăstirea Văratec

Prezentator si realizator Raluca Chirilă Aftene

Producător Vasile Arhire

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

(redifuzare)

 
Efectele exceselor de sărbători

Efectele exceselor de sărbători

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" în care discutăm despre efectele exceselor de sărbători, tratarea bolilor de oase și legătura ...

Acad. Maya Simionescu:

Invitatata Danielei Zeca Buzura de de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion" , este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

 

#tvri