loader
Foto

5 vedete, 5 poze, ultimele 3 zile de concurs!

Mai sunt doar 3 zile în care vă puteți înscrie la concursul TVR Internațional “Promovează Român(IA) oriunde te-ai afla!”

 

Gabriela Dumbravă

Dacă purtaţi cu mândrie ia românească, pe 24 iunie, de Ziua Universală a Iei, TVR Internațional vă premiază! Aflați AICI ce trebuie să faceţi pentru a câştiga o nouă ie!

Au  mai rămas doar 3 zile în care vă mai puteți înscrie la concurs! Zilnic până pe 24 iunie TVR i vă prezintă câte o vedetă a postului purtând tradiţionala ie, într-un colaj cu 5 fotografii.

Vedete zilei:  Gabriela Dumbravă

(w882) 5 Gabriela

(w882) 3 Gabriela

(w882) 2 Gabriela

(w882) 1 Gabriela

(w882) 4 Gabriela

7:30 Vivi Art

Vivi Art este o emisiune de divertisment, cu impact educativ, destinată atât copiilor, cât și părinților. Gazda proiectului este Vivien Rusu, o fetiţă talentată, curioasă din fire, care îşi propune să îi descopere pe copiii talentati din Republica Moldova. Domeniile explorate sunt diverse: gastronomie, teatru, muzică, sport, dans, astronomie, hipism, călătorie, vlogging, etc. Emisiunea, filmată în manieră home video, este interesantă, veselă şi educativă.

Moderator Vivien Rusu

Producător Natalia Catan

8:00 Weekend matinal

* Matinal (I)

Prezintă Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Producători: Raluca Neagu şi Horaţiu Rusu

Transmisiune directa

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri