loader
Foto

Ziua românilor de pretutindeni, sărbătorită la Cernăuți

Un reportaj de la o sărbătoare de suflet a românilor din Cernăuţi, în ediţia din 22 iunie a emisiunii "La un pas de România". De la ora 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+.

 

La un pas de România

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ziua românilor de pretutindeni este sărbătorită în regiunea Cernăuți de către Direcția Românii din Afara Granițelor din cadrul Institutului Cultural Român.

(w882) 22 iunie

Românii se adună pentru a se bucura împreună la concerte-eveniment, coordonate de către maestrul și prof. Univ. dr. Ioan Bocșa și interpretate de Ansamblul de Muzică Tradițională Românească „Icoane”.

(w882) 22 iunie

În Ucraina se află semnificative comunități compacte de etnici români, păstrători ai tradițiilor autohtone și identității românești.

(w882) 22 iunie

Ansamblul de Muzică Tradițională Românească „Icoane” are peste 70 de membri, dintre care aproximativ 40 de persoane sunt prezente în Bucovina (grup vocal fete, grup vocal băieți, grup mixt, trio instrumental tradițional și interpreți individuali).

(w882) 22 iunie

***

Un reportaj de la această sărbătoare românească - în ediţia din 22 iunie a emisiunii "La un pas de România".

Realizator Melania Trifu

***

(w882) 22 iunie

Emisiunea poate fi urmărită LIVE pe TVR+.

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" v-a invitat să urmăriţi miercuri, 8 mai, la TVR Internațional, de la ora 11:00, o ediţie în care am ...

„Fraţii Jderi”, în topul celor mai vizionate filme românești

TVR Internațional programează sâmbătă, 11 mai, de la ora 23:30, „Frații Jderi” (România, 1974), după romanul omonim al lui Mihail Sadoveanu. ...

 

#tvri