loader
Foto

Un om, o poveste cu Brândușa Gritu

În studenție a avut un vis, acela de a se afla pe sine. Și chiar dacă astfel de provocări înseamnă să abandonezi confortul rutinei, Brândușa a rămas fidelă propriei deveniri. Povestea ei a fost prezentată joi, 2 iunie, de la ora 21.00, la TVRi.

 

Lumea şi noi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În iunie 2011 a pornit spre lume, având ca partener de drum un curaj pe cât de nebunesc, pe atât de necesar. Și de la un modest plan, să-i spunem de afaceri, deși pentru momentul acela era o formulare ușor hazardantă, a ajuns la BG &Partners - primul birou românesc de avocatură din Olanda.

(w235) BrânduÈ™a“Primele roade ale dezvoltării biroului de avocatură de la Haga au venit după șapte luni de muncă și de promovări continue. Efectiv, băteam din ușă în ușă. Îmi amintesc că au fost cele mai grele zile din viața mea, când am învățat foarte multe despre mine”, spune tânăra antreprenoare.

Fără garanția unei reușite, Brândușa Gritu a hotărât să celebreze viața prin propriul parcurs. Privind în urmă, greutatea momentelor de la început nu o zădărnicește, ci dimpotrivă, îi animă bucuria de a povesti, știind că acestea toate au construit temelia unui nou început.

“Sunt multe lucruri pe care le-am câștigat și sunt fericită pentru că mi-am dat șansa să se întâmple așa.  Am câștigat convingerea că suntem responsabili pentru realizările noastre. Că nu trebuie să așteptăm de la nimeni să ne înțeleagă nevoia sau durerea. Am învățat că oamenii vin în  viața noastră, de cele mai multe ori, doar pentru o perioada de timp și că oricât de greu ne este, trebuie să învățăm, să acceptăm să ne amintim doar ce a fost frumos din experiența traită”, spune Brândușa Gritu.

Imagine: Adrian Radu

Editori imagine: Dragoș Dumitrescu, Dragoș Oproiu

Producător: Carmen Târnoveanu

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

***

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

2:00 Omul anului

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri