loader
Foto

Un doctor pentru dumneavoastră: Strategii de combatere a stresului

Pe 19 și 20 aprilie, revedeți la TVR Internațional, de la ora 19, două ediții despre impactul sărbătorilor asupra psihicului, importanța credinței în procesul vindecării, trucuri pentru sănătate și frumusețe, modele de generozitate și omenie.

 

Albertina Ionescu
Măriuca Mihăilescu

Luni, 19 aprilie 2021

IMPACTUL SĂRBĂTORILOR ASUPRA PSIHICULUI UMAN

Invitat: dr. ILEANA BOTEZAT, psihoterapeut, medic primar psihiatru

O ediție în care vom discuta despre stres și boli psihosomatice, cauzele psihologice ale apariției depresiei și anxietății, strategii de combatere a stresului, influența bunicilor asupra creșterii și dezvoltării copiilor și cum ajută gândirea pozitivă în orice moment al vieții.

STRESUL PSIHIC AFECTEAZĂ SĂNĂTATEA

Invitat: dr. ILEANA MARINESCU, medic primar endocrinologie, doctor în științe medicale

Sănătatea în timpul sărbărilor, impactul asupra imunității, importanța empatiei medic – pacient și credința în procesul vindecării rămân subiecte de discuție actuale care merită atenție sporită, mai ales în contextul epidemiei de coronavirus.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Redifuzare din 21 decembrie 2020

 

Marți, 20 aprilie 2021

TRUCURI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE

Invitați: NELI și TAMINA PFEIFFER, specialiști în cosmetică apicolă

O ediție în care aflăm multe informații utile despre terapiile cu produse apicole, secretele tratamentelor cu produsele stupului care ajută la îngrijirea naturală a pielii în timpul anotimpului rece și mai ales câteva trucuri pentru sănătate și frumusețe pe care le putem încerca și acasă.

DESPRE BUNĂTATE, GENEROZITATE ȘI OMENIE

TRAIAN SĂPLĂCAN și RIA SĂPLĂCAN, fondatorii Florăriilor Tria’s, sunt doi oameni sufletiști, care, în tot timpul anului, ajută orice vietate aflată în suferință atunci când le apare în cale. Bunătatea și dăruirea sunt arme ale sănătății care aduc bucurie. Un exemplu impresionant de dăruire și respect pentru viață, pe care soții Săplăcan îl dau de zeci de ani prin mulțimea sufletelor salvate de la pieire, necondiționat.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Redifuzare din 22 decembrie 2020

***

Producător tv:  Monica Ancuța

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 10 locații din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța și Iași). Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 021 91 34.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

16:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri