loader
Foto

Un doctor pentru dumneavoastră: Cum putem să menținem armonia?

Pe 22 și 23 aprilie, la TVR Internațional, puteți urmări o ediție specială în premieră și puteți să revedeți două ediții ale emisiunii "Un doctor pentru dumneavostră", cu sfaturi medicale pentru îndepărtarea stresului și pentru recâștigarea armoniei interioare.

 

Măriuca Mihăilescu

Miercuri, 22 aprilie - Premieră, ora 18:30

O VIAȚĂ PENTRU SALVAREA A MII DE VIEȚI

Profesor Doctor MARGIT ȘERBAN, membru titular al Academiei de Științe Medicale, vine la TVR Internațional, într-o ediție specială a emisiunii "Un doctor pentru dumneavoastră". Aflați aici mai multe detalii despre acest interviu-eveniment.

Miercuri, 22 aprilie, ora 10:50; redifuzare din 11 decembrie 2019

RECOMANDĂRI PENTRU UN CREIER SĂNĂTOS

Invitat: prof.dr ALEXANDRU VLAD CIUREA
, profesor de neurochirugie la Universitatea de Medicină “Carol Davila”, medic primar neurochirurg, vicepreședintele Comisiei de Neurochirugie din Ministerul Sănătății, fondator al Centrului Național de Excelență în Neurochirurgie, președinte de onoare al Societății de Neurochirugie, membru titular al Academiei Oamenilor de Știință din România și al Academiei de Știinte Medicale.

(w882) Un doctor

În epoca modernă, există un cumul de factori nocivi care duc la perturbări structurale şi funcţionale la nivelul sistemului nervos, mai ales de natură tumorală. Stresul cotidian, lipsa somnului, poluarea, alimentaţia necorespunzătoare şi neglijenţa faţă de sănătate a omului contemporan sunt doar câteva dintre cauzele de risc. Răspunsul inițial la acțiunea acestor factori este cel al creierului care luptă să regleze și să ia deciziile optime pentru menținerea sănătății. Atunci când creierul obosește, apar dereglările care, la rândul lor, conduc la profunde modificări în organism.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Joi, 23 aprilie, ora 18:30; redifuzare din 18 decembrie 2019

IUBIREA ȘI IERTAREA, CĂI SPRE ARMONIE

Invitat: prof. dr. PAVEL CHIRILĂ, medic primar medicină internă, profesor de bioetică creștină, competenţă în apifitoterapie şi homeopatie; prin telefon, din Belgia: conf. dr. preot PATRICIU VLAICU, Parohia Sf. Nicolae, Bruxelles

(w882) Un doctor

„Boala este o enigmă care trebuie dezlegată, nu doar din perspectivă strict biologică, ci și din cea sufletească și spirituală. În Biblie, veți vedea că prin puterea credinței s-au vindecat și împărații, și cei mai umili dintre cerșetori. Chiar și păgânii sau ateii s-au vindecat prin puterea lui Dumnezeu și a rugăciunii. Practic, nu există categorie de oameni căreia să nu i se potrivească această metodă de vindecare a spiritului și a trupului. Totul este să avem curajul să apelăm la mijloacele sale specifice”, ne spune medicul Pavel Chirilă, cel care tot ce face face împreună cu Dumnezeu.

Moderator: Măriuca Mihăilescu
***

Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

Ne găsiți și pe pagina de Facebook a emisiunii.
***
Partenerii emisiunii:

(w100) HofigalHofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 4 locații din București. Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 0374. 475. 555.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro. Telefon: (+4) 0751.136.412.

 

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula (R)

Producător Victor Dochia

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri