loader
Foto

Galerie foto

TVRi în ”Grădina de trandafiri a presei” de la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”

Un eveniment inedit în spaţiul de manifestări ce domină zi de zi Bucureştiul a avut loc recent, la Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”.

 

Organizatorii au pregătit un moment dedicat în exclusivitate presei din România. Pe aleea ce duce către Biserica Dragomireşti-Maramureş, într-o frumoasă zi de sfârşit de octombrie, jurnalişti de la mai multe trusturi de presă au plantat trandafiri.

“Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” a îmbrăcat hainele cele mai frumoase de sărbătoare şi s-a pregătit pentru Târgul de Sfântul Dumitru. Nu se putea să înceapă un târg de o asemenea anvergură fără o conferinţă de presă neobişnuită, fără acest proiect de suflet, pe care noi l-am numit “Grădina de trandafiri a presei”. De ce? Pentru că ne-am gândit că presa este tot timpul alături de noi”, a declarat Iulia Grumăzescu, purtător de cuvânt Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”.

În “Grădina de trandafiri a presei”, aşa cum a fost denumită manifestarea de la Muzeul Satului, este plantată o floare cu numele de TVR Internaţional.

“Muzeul nostru este deschis către TVR şi mai ales către TVR Internaţional, pentru că ştim că ceea ce luaţi dvs. de frumos şi nu numai, tot ceea ce se întâmplă la dvs. în redacţie şi apoi la noi în instituţie, merge pe undele vizuale, să zicem aşa, către toţi românii şi nu numai, în toată lumea. Credem că este un parteneriat de cinste, ne face onoare şi ca şi dvs., ne dorim să-l continuăm pe mai departe”, a declarat Iulia Grumăzescu, purtător de cuvânt Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”.

10:00 Ferma

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 
Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, revedem o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 

#tvri