loader
Foto

SuperLiga naţională de rugby, la TVR 2 şi TVR Internaţional

Meciul CSM Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti s-a transmis vineri, 4 decembrie, iar partida finală Timişoara Saracens - Ştiinţa Baia Mare a fost difuzată în direct pe 5 decembrie, pe TVR 2.

 

UPDATE:

Finala Timişoara Saracens - Ştiinţa Baia Mare este disponibilă pe TVR+.

Meciul CSM Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti este disponibil pe TVR+.

SuperLiga de Rugby a ajuns în faza finală. După un sezon lung şi dificil început în primăvară, la sfârşitul săptămânii aflăm ierarhia finală în competiţia internă.

Vineri, 4 decembrie, se va desfăşura finala mică a SuperLigii de Rugby, ediţia 2015, în care se vor întâlni CSM Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti. Meciul se va transmite în direct la TVR 2, de la ora 13:00 şi înregistrat de la ora 15:00, pe TVR Internaţional.

Programată iniţial să se desfăşoare la Baia Mare, partida care va stabili echipa câştigătoare a medaliilor de bronz, se va disputa la Bucureşti, pe Stadionul Ghencea II. Oficialii Federaţiei Române de Rugby au decis să facă această modificare din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de la Baia Mare.

Steaua vine după semifinala pierdută la limită în faţa rugbiştilor din Baia Mare şi cu orgoliul rănit va încerca să cucerească poziţia a treia. CSM Bucureşti, care a  avut de tras de-a lungul acestei editii din cauza problemelor financiare, vrea sa termine cu capul sus.

Finala mare dintre Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare se va disputa sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 13:00, pe Stadionul Lascăr Ghineţ, din Baia Mare. Meciul va fi transmis în direct de TVR 2 şi înregistrat, de la ora 16:30, pe TVR Internaţional.

Zimbrii din Baia Mare au şansa să îşi apere trofeul cucerit anul trecut pe teren propriu în faţa bănăţenilor. De partea cealaltă, Timişoara Saracens este pe un trend ascendent. A cucerit Cupa Regelui, Cupa României şi este la un pas de al treilea trofeu al competiţiei interne. Cu o participare entuziasmantă în cupele europene şi debut cu victorie, bănăţenii au trecut lejer de CSM Bucureşti în semifinale.

Meciurile pot fi urmărite online şi pe TVR+.

Comentatori: Alex Roman şi Dragoş Bocanaciu

Producători: Mihai Dionise şi Daniela Enăchescu

Promo video pentru transmisiunile TVRi

9:25 Natură şi aventură

*Reţete Sulina

Prezintă Dan Păvăloiu

Producători: Dan Păvăloiu, Radu Puşcaş, Dan Curean

9:50 Opera comică pentru copii

*Pinocchio

Producător Valentina Băinţan

 
Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, revedem o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 

#tvri