loader
Foto

Galerie foto

România, destinaţie de vacanţă

TVR Internaţional redifuzează marţi, 4 septembrie, de la ora 21.30, o ediţie despre turismul din România.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Când spui România, poți să spui tradiţii, o istorie de legendă, meşteşuguri, gastronomie. Fie că vorbim despre turism rural, cultural, balnear, fiecare zonă este deosebită şi aşteaptă să fie descoperită.

(w882)

Industria ospitalităţii a înregistrat creşteri constante, anul trecut fiind cel mai bun din ultimii 30. Premisele pentru 2018 sunt îmbucurătoare, rezultatele primelor 3 luni, conform datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică, arată o creştere a indicatorilor peste media economică. Staţiunile balneare devin un magnet pentru petrecerea timpului liber.

(w882)

Investiţiile în centre de relaxare şi cazare au schimbat percepţia că aceste complexe de sănătate trebuie să fie frecventate doar de cei cu afecţiuni. Şi turismul rural, ecologic şi cultural se bucură din plin de atenţia turiştilor fiind impulsionat şi de evenimentele organizate de autorităţi.

(w882)

Rezultatele înregistrate se datorează şi faptului că avem un minister de sine stătător care implementează o strategie naţională de dezvoltare şi promovare. Detalii în această ediţie când discutăm şi despre investiţiile în turism cu fonduri europene.

(w882)

Conf. univ. dr. Marilena Stoian, preşedinte fondator Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural din România, Nicu Rădulescu, preşedinte Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România au fost invitaţii lui Sorin Burtea.

***

Emisiunea “Investiţi în România!” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova pe postul TVR MOLDOVA.

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+.

 

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri