loader
Foto

Galerie foto

Premiile industriei muzicale româneşti, în direct la TVR

Peste 30 de artişti de top şi-au anunţat prezenţa la ediţia 2016 galei premiilor muzicale din România, Media Music Awards, care s-a desfăşurat joi, 15 septembrie, la Sibiu. TVR a transmis gala în direct, de la ora 21.00.

 

Andra, Smiley, Delia, Holograf, Carla’s Dream, Connect-r, Alina Eremia, Lora, Feli, Faydee, Voltaj, Puya, Guess Who, Grasu XXL, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, What’s Up, Vescan, Florin Ristei, Jo, Randi, Mihail, Sore, Corina, Deep Central, Dj Sava, Maxim, Adrian Sina, Amna, Robert Toma se pregătesc pentru marele eveniment muzical al săptămânii: premiile industriei muzicale româneşti. Joi, 15 septembrie, de la ora 21.00, timp de trei ore, TVR 1 va transmite, în direct de la Sibiu, Media Music Awards, gală care îi premiază pe cei mai iubiţi artişti şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.

(w882)

Media Music Awards 2016 are loc la Sibiu, pe 15 septembrie. Singura gală de premii muzicale din România, acordate pe baza difuzărilor radio – TV, se desfăşoară, ca şi până acum, în Piaţa Mare, pe o scenă de dimensiuni mari, fiind comparabilă cu lăţimea unui teren de fotbal. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de spectatori. Pentru prima dată, gala este prezentată de un duo de artişti: Lora şi Connect-R.

(w882)

Trofeele Media Music Awards se acordă pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV.

Pentru decernarea Media Music Awards, sunt luate în calcul difuzările posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Pro FM, Radio 21, Radio Zu, Naţional FM şi Radio România Actualităţi şi ale posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTV România şi UTV.

La cele 4 ediţii Media Music Awards de până acum au luat parte artişti de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deep Central, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

TVR HD intră în transmisiune directă de la Sibiu începând cu ora 19.30, iar românii din dispora vor putea urmări în direct Media Music Awards pe TVR Internaţional şi TVR Moldova, începând cu ora 21.00.

11:00 Un doctor pentru dumneavoastră (R)

*Doctori fără de arginți

Invitați: dr. Adriana Mihalaș, medic primar medicină de familie, secretar general al Colegiului Medicilor din București și PCuv. Protosinghel Alexandru Moroșan, director al Departamentului Farmaceutic Arimateea din cadrul Sectorului de Asistență Socială și Medicală al Arhiepiscopiei Sucevei

”Facem și noi un bine?” este întrebarea închisă cu care, dr. Adriana Mihalaș, a deschis multe uși pentru semeni aflați în dificulate. Invitații noștri pun mare preț pe educația medicală cu valorificarea și conștientizarea sănătății. În anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor, au demarat cursuri de prim ajutor, activități de instruire a personalului medical dedicat slujirii aproapelui și nu numai. Învățăm că atitudinea face diferența și fiecare dintre noi poate schimba ceva în jur!

Se alătură discuției: din Marea Britanie, lector dr. Tudor Toma, medic pneumolog, cetățean de onoare comuna Vama, Gura Humorului

De mai bine de 13 ani vine în Vama, localitatatea bunicilor, unde atrage profesioniști de top din țară și străinătate și face workshop de pneumologie cu ecograf, aparate de bronhoscopie de unică folosință pe care le aduce cu generozitate, pentru a-i învăța pe cursanți tot ce este nou în lume, în domeniul lui. Ideea ca Gura Humorului să devină stațiune balneoclimaterică de recuperare cardiorespiratorie îi aparține. Fiecare român, indiferent unde l-a purtat destinul, poate face ceva pentru locurile natale și pentru România!

* Tratamente stomatologice moderne

Invitat: dr. Luisa Caragea, medic stomatolog, competenţă în implantologie, coordonator echipă medicală

Stomatologul are un rol important în zâmbetul nostru, iar stomatologia modernă se poate mândri cu progrese considerabile. Lipsa accesului la tratamente conduce, de obicei, spre reabilitări orale totale. Pentru a vă bucura din nou de dinți ficși în 24 de ore și de o mușcătură corectă mult timp, dar mai ales, pentru evitarea complicațiilor, e important să știți că implanturile necesită îngrijiri deosebite! Cavitatea bucală este ușa spre sănătatea generală, motiv pentru care, este vital să avem grijă de ea! Prin controale periodice la interval de 6 luni, putem preveni afecțiuni stomatologice, dar, mai ales pierderea danturii care poate afecta sănătatea organismului și calitatea vieții.

Moderator Ana Maria Ghiur

Documentarist Giorgiana Şuşurincă

Jurnalist Lucian Băbeanu

Producător Monica Ancuţa

(Reluare)

12:00 Avocatul dumneavoastră (R)

Contractul de asigurare şi contractul de întreţinere

Invitat Dan Laurenţiu Stoicescu, avocat

Dicţionar: Servicii medicale acoperite de asigurarea opţională de sănătate a CNAS

Invitată Cristina Călinoiu, purtator de cuvânt CNAS

Info: Delegarea exercitării autorităţii părinteşti în ipoteza specială a părinţilor plecaţi la muncă în străinătate

Invitată Ioana Livescu, avocat

Moderator Angela Avram

Jurnalist Aura Iosif

Producător Angela Avram

(Reluare)
 
Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, revedem o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 

#tvri