loader
Foto

Povestea „Salamului săsesc”, miercuri la “Investiţi în România!”

Radu Timiş, preşedintele Grupului Cris-Tim a fost invitatul lui Sorin Burtea, miercuri, 14 mai, la TVR Internaţional, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În această ediţie aţi putut afla povestea Grupului Cris -Tim, producător autohton cu activităţi în industria alimentară, agricultură, construcţii şi servicii.

În judeţul Prahova, antreprenorul român a dezvoltat proiectul Recunoştinţa, fabrică de mezeluri. Are suprafaţă de 15.000 mp, capacitate de producţie de 150 de tone/zi, tehnologii performante şi 800 de angajaţi. Reţeaua de distribuţie, cu 9 centre logistice, acoperă cerinţele din România şi alte ţări ale Uniunii Europene.

EcoFerm include 800 de ha de teren agricol, trei bălţi, aproape 32 de ha plantate cu viţă-de-vie, silozuri de cereale şi ferma de vaci din Boldeşti-Scăieni. Aceasta a fost preluată de Grupul Cris-Tim în 2001, care a alocat peste 3 milioane de euro. În prezent, ferma de vaci are 900 de exemplare.

Mândruţa este fabrica de procesare a laptelui, o investiţie finalizată în 2012. Pe principiul 100% natural, 100% românesc, conducerea a dezvoltat unitatea aşa încât există un control total al produselor, de la fertilizarea solurilor, creşterea culturilor, obţinerea şi prelucrarea laptelui. Astfel sunt produse: iaurt, smântână, lapte bătut, sana şi lapte de 1,5%, respectiv 3,5% grăsime, comercializate sub brandul propriu. Investiţia de 750.000 de euro a vizat realizarea unei capacităţi de procesare de 5.000 de litri zilnic.

Din grup mai fac parte Sensconstruct - divizie dedicată construcţiilor industriale şi civile şi Impex Cris-Tim, specializată în producţia şi distribuţia de bucate gata preparate.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR.

***

Emisiunea poate fi urmărită în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri