loader
Foto

Orizont European: Republica Moldova pe agenda europeană

Vineri, 28 octombrie, de la ora 19:00, la TVR MOLDOVA, şi sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 7:00 la TVR Internaţional, Miruna Munteanu dezbate noi subiecte de actualitate din politica Republicii Moldova.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Federalizarea Republicii Moldova după alegerile prezidențiale sau o eventuală denunțare a Acordului de Asociere sunt temele care provoacă cel mai mult interes și îngrijorare în Parlamentul European, cu numai câteva zile înainte de alegerile prezidențiale de la Chișinău. Miruna Munteanu şi invitaţii săi din noua ediţie a „Orizontului European” analizează implicaţiile acestor posibilităţi.

În plus, concluziile dezbaterii organizate de Delegația pentru Republica Moldova la Strasbourg, miercuri, vor fi analizate în emisiunea „Orizont European” de vineri, 28 octombrie.

Invitaţi: Andi Cristea, preşedintele Delegaţiei Parlamentului European la Comitetul UE - Republica Moldova, şi Vitalie Ciobanu, jurnalist, Chişinău.

Ediţia este duplex Bucureşti – Chişinău.

Moderator: Miruna Munteanu

Producător: Aura Iosif

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

10:00 Ferma

* Editia 1166

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri