loader
Foto

Mica Românie din Atena, marţi la "Lumea şi noi"

Marţi, 11 august, de la ora 20.30, la TVR Internaţional revedeţi povestea unui român plecat în căutarea unui trai mai bun în Grecia şi care, după multă muncă, a reuşit să îşi îndeplinească visul. Ediţia a fost difuzată prima dată pe 10 decembrie 2014.

 

Lumea şi noi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

A plecat în Grecia când nu împlinise încă 18 ani. Ani de zile, mai buni sau mai puţin buni, a muncit pentru diverşi patroni.

Însă el avea un vis. A perseverat şi l-a realizat. Din 2005, Ionel Gălbiniţă este el însuşi patronul unui restaurant cu specific românesc şi al unei firme de construcţii. Se mândreşte cu faptul că toţi angajaţii săi sunt români şi că şi-a creat mica lui Românie din Atena.

De la faţa locului, Melania Trifu.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri