loader
Foto

Investiţii de succes în industria alimentară, la TVR Internaţional

Panait Trantu, director general Vinex Murfatlar şi Vasile Cioceanu, preşedinte Popas Turistic Apollo Km 11 au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 11 martie, la TVR Internaţional, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Povestea VINEX MURFATLAR începe în 1993. Într-un areal binecuvântat, străjuit de Dunăre și canalul Dunăre - Marea Neagră, sunt obţinute vinuri precum Chardonnay, Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Fetească Albă, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir. O mare parte din producţie este exportată în Germania, Japonia, Canada, Rusia, Novegia. Pe piaţa autohtonă licorile podgoriei de la Cernavodă sunt comercializate în reţelele de hipermarketuri şi în magazinele de specialitate prin distribuitori locali.

POPAS TURISTIC APOLLO KM 11 este o firmă cu activităţi în industria cărnii. De la înfiinţare şi până în prezent, echipa din Ilfov a dezvoltat continuu societatea. A construit abatorul, care din 2006 a trecut prin ample procese de modernizare. În următorii trei ani a achiziţionat utilaje care corespund normelor internaţionale și a dezvoltat parcul auto. Implementarea acestui proiect a avut ca finalitate creşterea capacităţii de abatorizare de la 70 de capete/zi la 100. Suinele provin de la ferme renumite din România. Producţia ajunge la partenerii din ţară, dar şi la export.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri