loader
Foto

Galerie foto

Interviurile Telejurnalului Moldova: Spectacolul radiofonic iese la rampă

Duminică, 18 septembrie, invitata lui Vitalie Guțu este coordonatoarea proiectului „Biografii, Memorii”, Magda Duțu. La TVR Internaţional şi pe TVR+, de la ora 18:20.

 

Vitalie Guţu
Interviurile Telejurnalului Moldova

Regal teatral la Chișinău, unde Reuniunea Teatrelor Naționale de pe ambele maluri ale Prutului a ajuns la cea de-a doua ediție. Și în acest an, evenimentul găzduiește și spectacolele radiofonice de la București.

Prin proiectul „Biografii, Memorii” de la Radio România Cultural, au fost realizate spectacole radiofonice cu forţa dramatică a unei piese de teatru, dar şi cu informatii despre personalităţi ale vieţii culturale româneşti şi universale, în urma documentării realizate de către autorii scenariilor.

(w882) ITM

În Fonoteca Teatrului Naţional Radiofonic, există câteva sute de spectacole construite în jurul unor personalităţi sau al unor capodopere ale culturii naţionale şi universale.

Aflați amănunte din culisele spectacolului la microfon şi cum actorii români au interpretat cu sufletul drama victimelor foametei din Basarabia. Veţi mai afla, din interviul de duminică, şi cât de ascultat și de apreciat este teatrul radiofonic în rândul iubitorilor de artă.

(w882) ITM

Duminică, 18 septembrie, de la ora 18:20, la Interviurile Telejurnalului Moldova, pe TVR Internaţional - emisiune semnată de Vitalie Guțu.

„Interviurile Telejurnalului MOLDOVA” aduc în prim-plan oameni interesanţi, ingenioşi, cu iniţiativă şi originali, care merită să fie cunoscuţi de o lume întreagă. Jurnalistul Vitalie Guţu îi prezintă pe cei care fac performanţă în Republica Moldova, dar și peste granițele ei. Vorbeşte cu persoane care știu să se implice și vor să facă din țara lor un nume demn de cunoscut.

(w882) ITM

***

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Film românesc la TVRi:

Film românesc la TVRi: "Înghiţitorul de săbii"

publicat: duminică, 12 mai 2024

Dramă, inspirată din nuvelele "Moartea înghiţitorului de săbii", "Revoltă în port" de Alexandru Sahia şi din schiţa "Vine doamna şi domnul ...

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: duminică, 12 mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

O nouă ediție "Avocatul dumneavoastră" urmărim luni, 13 mai, de la ora 21:00, la TVR Internațional.

 

#tvri