loader
Foto

Încotro se îndreaptă Republica Moldova, aflaţi de la „Punctul pe AZi”

Marţi, 27 octombrie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA, vă aducem la cunoştinţă ce s-a întâmplat cu Republica Moldova după semnarea acordului de asociere cu Uniunea Europeană.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

A trecut un an şi jumătate de când Republica Moldova a semnat acordul de asociere cu Uniunea Europeană.

De la acel moment, evoluţia evenimentelor nu indică faptul că autorităţile de la Chişinău, dar şi întreaga clasă politică, au întotdeauna drept reper Bruxelles-ul.

Despre acest subiect vorbim cu Iulian Groza, fost viceministru de externe şi integrare europeană şi cu Dan Purice, fost bursier la Universitatea Cambridge.

***

La Chişinău are loc, în perioada 27-28 octombrie, primul forum mass-media care pune întrebări esenţiale privind misiunea presei într-o ţară măcinată de instabilitate şi decizii politice ezitante. La acest forum participă reprezentanţi ai societăţii civile, jurnalişti, dar şi politicieni.

Rolul mass-mediei de la Chişinău este ce de-al doilea subiect al emisiunii pe care îl dezbatem cu Ion Bunduchi, director executiv al Asociaţiei Presei Electronice şi Cornelia Cozonac, directorul Centrului de Investigaţii Jurnalistice.


Ediţia este transmisă şi la TVR Internaţional, miercuri, 28 octombrie, de la ora 10.00.

**

TVR Moldova este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


7:00 Telejurnal matinal

*Matinal *Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

*Sport (montaj TVRi)

*Meteo (montaj TVRi)

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 
Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, revedem o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 

#tvri